Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

3 duże aktualizacje systemu Android dla wybranych telefonów

(Temat utworzony: 06-08-2020 10:49 AM)
12002 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Federico Casalegno podczas Galaxy Unpacked 2020Federico Casalegno podczas Galaxy Unpacked 2020

Podczas wczorajszego wydarzenia Galaxy Unpacked 2020 poznaliśmy nowe urządzenia i usługi. Samsung zapowiedział również, że zamierza wspierać flagowe telefony przez 3 generacje. To oznacza, że użytkownicy flagowych modeli mogą liczyć na 3 duże aktualizacje systemu Android oraz regularne wsparcie w postaci poprawek bezpieczeństwa.

Samsung informuje, że wsparciem zostaną objęte flagowe modele począwszy od telefonów z serii Galaxy S10. Podobnie jak w przypadku wszystkich aktualizacji Samsung zastrzega, że dostępność nowych nowych funkcji oraz poprawek bezpieczeństwa zależy od danego urządzenia oraz regionu.

📣 Warto dodać, że wybrane urządzenia zostały objęte aż 4 dużymi aktualizacjami. Więcej informacji znajduje się w tym wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/samsung-przed%C5%82u%C5%BCa-wsparcie-ak...

Telefony objęte 3 dużymi aktualizacjami:

• Seria Galaxy S: Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21 FE, Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S20 Fan Edition, Galaxy S20 Fan Edition 5G, Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite oraz nadchodzące modele S
  • Seria Galaxy Note: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite oraz nadchodzące modele Note
  • Seria Galaxy składane: Z Fold3 5G, Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip3 5G, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold oraz nadchodzące modele Z
  • Seria Galaxy A: Galaxy A72, A71 5G, A71, A52, A52 5G, A52s, A51 5G, A51, A90 5G oraz wybrane nadchodzące modele A
  • Tablety: Tab S8 Ultra, Tab S8+, Tab S8, Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G, Tab S7, Tab S6 5G, Tab S6, Tab S6 Lite oraz nadchodzące modele Tab S.

Szczegółowe informacje znajdziecie na tej stronie. Jakie jest Wasze zdanie na temat wydłużonego wsparcia aktualizacji dla flagowych modeli?

Przeczytaj również:

📣 Ostatnia aktualizacja: 2022-05-13

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung zaprezentował wczoraj nowe telefony Galaxy A52, A52 5G oraz A72. Wszystkie trzy modele trafiły na listę smartfonów z wydłużonym, trzyletnim wsparciem w postaci aktualizacji systemu Android. Zaktualizowałem pierwszy wpis.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Jeśli chodzi o A71 5G, A90 5G nie są dostępne w Polsce więc można je usunąć z listy.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, nie wszyscy nasi rodacy mieszkają w Polsce i w związku z tym warto zostawić te modele na liście.

Jaqubek
Journeyman
Opcje
Dotyczy to też samsung a21s?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Model Galaxy A21s nie został objęty rozszerzonym wsparciem. W pierwszej wiadomości znajdziesz listę urządzeń, które otrzymają 3 duże aktualizacje systemu Android.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uaktualniłem pierwszą wiadomość dodając telefony Galaxy A52s, Galaxy Z Fold3 oraz Galaxy Z Flip3.

MaciejSzlendak
Pioneer
Opcje
zal ze a30s nie dostanie nic
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy A30s zadebiutował w 2019 roku z systemem Android 9. Telefon otrzymał już dwie duże aktualizacje w postaci Android 10 oraz Android 11. Urządzenie będzie jeszcze otrzymywać poprawki bezpieczeństwa dwa razy w roku.

Bachu4
First Poster
Opcje
Hej, przychodzę z krótkim pytaniem, ponieważ szukałem na ten temat informacji w internecie, ale nic nie znalazłem. Chciałem się dowiedzieć czy model Samsung Galaxy s10e w dalszym ciągu będzie wspierany, czy dostanę nowego androida 13. A jeśli tak to jak długo, z góry dziękuję za odpowiedź.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje