Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające aplikacje z menu aplikacji.

(Temat utworzony: 27-01-2021 10:47 PM)
1199 Wyświetlenia
Svetr
Journeyman
Opcje
Hej,

Mam pewien problem. Po usunięciu katalogów z aplikacjami zniknęły mi one kompletnie z menu aplikacji a są dalej zainstalowane na telefonie. Macie pomysł jak to rozwiązać?
0 Like
12 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Rozumiem, że chcesz widzieć te aplikacje ? 

0 Like
Svetr
Journeyman
Opcje
Tak, zdecydowanie tak.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ogólnie, jeżeli usuniesz katalog aplikacje powinny być normalnie widoczne ( sprawdzałem to przed chwilą). 

Spróbuj otworzyć zbiór wszystkich aplikacji przeciągnięciem palcem do góry, po prawej stronie na górze naciśnij na 3 kropki, następnie Ustaw.ekranu startowego  i ukryj aplikacje. Zobacz czy przypadkiem nie masz ich po prostu ukrytych, wtedy nie będą Ci się pojawiać w zbiorze wszystkich aplikacji.  Daj znać jakie są efekty.

0 Like
Svetr
Journeyman
Opcje
Nie mam żadnych ukrytych aplikacji. Sprawdziłem jeszcze raz. Sprawdziłem wszystkie katalogi czy się nie połączyły przypadkiem, na ekranie startowym nic nie mam nowego. Dziwna sytuacja.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wykonaj zabieg wipe cache partition, a jeżeli on nie pomoże to przywróć telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej.  Pierwszy zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu, natomiast drugi już tak. W takim przypadku polecam zgrać sobie aplikacje za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch.

Poradnik:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like
Svetr
Journeyman
Opcje
cache nie pomógł. Będzie reset w wolnej chwili. Dzięki za pomoc :winking-face: spokojnej nocy
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Svetr  W takim razie pozostał reset. 

Pozdrawiam 🙂

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
m3t
First Poster
Opcje
Czy te aplikacje to gry?