Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zielony ekran s20 fe 5g 8/256

(Temat utworzony: 25-01-2021 01:05 PM)
2721 Wyświetlenia
czesik
Explorer
Opcje
Witam, czy u innych również występuje zielona poswiata na górze ekranu? Podczas wyświetlania np koloru szarego i niskiej jasności?
 Klawiatura czasami sie przycina i nie lapie pojedynczych liter. 
Blaze27
Apprentice
Opcje

Ten sam problem. Wada jak byk... Serwis robi z klienta "głupka" tłumacząc że to normalne... Wstyd i obłuda. Telefon tani nie był, a nie słychać by modele za 1.5k miały takie wady. Z tego co czytałem na forach Oneplus 8 pro miał podobny problem i tam wymieniali wyświetlacze. Telefon mający być rzekomo dla fanów, a fani są zlewani... Ani teraz sprzedać ani zwrócić, a przeszkadza mocno. 

Wojtix997
First Poster
Opcje

Witam serdecznie.  W moim modelu samsung Galaxy s20 fe 5g aparat robi zielone zdjecia, dlaczego wychodzą zielone?! Robię zdjęcia w dzień i też wychodzą zielone a do tego na ekranie głównym jak mam aplikację koloru czerwonego to ten kolor czerowny aplikacji nie jest intesywny i wygląda na bodrowy!? Dlaczego? Gdzieś można to zmienić, czy to jest wada fabryczna? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wojtix997  Witam 

Wykonaj reset do ustawień fabrycznych,  jeżeli to nie przyniesie poprawy to będzie oznaczało usterkę aparatu i wizytę w serwisie. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj skorzystać ze wskazówek opisanych w poniższym wątku. Jeżeli to nie pomoże to wykonaj wskazówkę podaną przez @PrzemekM.

Instrukcja - rozwiązywanie problemów z aparatem
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

NataszaNnn
Journeyman
Opcje
Witam serdecznie. Wysiadł mi ekran w S 20 Ultra. Z zieleniał i nie można nic zrobić. Twardy reset nie pomaga a wiem ,że problem występuje często w tym modelu. Czy jest szansa aby samsung naprawił to za free?
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NataszaNnn  Witam 

Kiedy dokładnie skończyła się gwarancja?

Czy wcześniej w tym telefonie było coś wymieniane na gwarancji?

NataszaNnn
Journeyman
Opcje
Gwarancja skończyła się ok pół roku temu. Jeszcze raty spłacam za telefon.... Nie był nigdy na gwarancji. Korzystałam z telefonu po czym został odłożony a po godzinie gdy ktoś dzwonił ekran już był zielony...
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
To niestety nic już nie wymyślimy, ewentualna naprawa będzie musiała być odpłatna.
Odrazu po zakupie był aktywowany?

KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
To samo miałem ostatnio na S20+ robiłem po gwarancji. Koszt 1200zl.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
NataszaNnn
Journeyman
Opcje
Czyli tylko płatna naprawa?