Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zdjecia s20 ultra

(Temat utworzony: 07-11-2020 12:35 AM)
755 Wyświetlenia
AlPaczino
Explorer
Opcje
Czesc, jak zdjecia na Waszym s20 ultra? Mam problemy i nie wiem czy to wina aparatu i na serwis czy cos w ustawieniach.. zdjecia sa mocno rozczarowujace, problemy z ostroscia, ze szczegolami. Na dworzu w super swietle jeszcze okej, ale w mieszkaniu nawetza dnia? Dramat, moje s10+ ktore oddalem dziewczynie robi duzo lepsze.. jezeli tego nie da sie naprawic to bedzie trzeba odejsc od sansungow i wymienic na cos innego 
14 Odpowiedzi
Artur657
Journeyman
Opcje
ostatnio mam podobne problemy, w pełnym słońcu lub przy świetle dziennym zdjecia super a przy gorszym oświetleniu rozmywają się krawędzie, sprawdź czy masz zaktualizowana aplikacje aparat. Na poczatku byly problemy z ostrością które aktualizacje poprawiały, niedługo będzie wchodziła nowa nakladka one ui 3 moze i poprawi funkcje aparatu i ich cyfrowa korekcje (na to licze)
macgyver123
Explorer
Opcje
niestety potwierdzam u siebie. W pomieszczeniach zdjęcia są tragiczne.
Aga99
Student
Opcje
zdjęcie w nocy s 20 ultra

20201029_193530_47.jpg

Note20Ultra 5G
Student
Opcje
Też mam ten sam problem, nie wiadomo czy to problem z aktualizacją czy po prostu z telefonem. Jestem w programie bety One UI 3 i nic nie poprawiło
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Niestety też tak mam. Zdjęcia na pierwszy rzut oka wygląda dobrze, lecz po lekkim powiększeniu żaden szczegół nie jest ostry. Wszystko ma rozmyte krawędzie.
0 Like
AlPaczino
Explorer
Opcje
kurde liczylem ze to cos z moim egzemplarzem i po serwisie problem sie rozwiaze. to jest masakra, tak jak piszecie w pomieszczeniach telefon sobie nie radzi, mysle ze to problem oprogramowania skoro w dzien potrafi zribic super zdjecie a specyfikacja soczewek jest topowa to zawodzi program. pewnie jakby sie czlowiek znal i w pro poustawial wartosci to i w pomieszczeniu by wychodzily dobre foto. telefon za 6tys robi gorsze zdjecia od s10+ za 3tysie, mam jeszcze stare s8 to dzis sobie porownam ale to kompromitacja samsunga
0 Like
Kris2021
Voyager
Opcje
Ustawcie sobie na tryb nocny i zdjęcia wyjdą dużo lepiej w auto trybie nie warto wieczorem robić fotek.
BadBearOne
First Poster
Opcje
po ostatniej aktualizacji w moim s20+ jakość zdjęć się pogorszyła..
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BadBearOne  Co dokładnie sie stało?

0 Like