Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyswietlanie informacji o rozmowcy

(Temat utworzony: 25-03-2019 11:17 PM)
1631 Wyświetlenia
Lakikwap
Explorer
Opcje

Witam. Moze ktos bedzie mi w stanie pomoc..

Mam problem z wazna dla mnie funkcja wyswietlanie info o rozmowcy, czyli jak ktos do mnie dzwoni na ekranie pokazywana jest informacja o np ostatnim polaczeniu lub sms. Zawsze to mialem w s5,6,8 teraz na s10 praktycznie nigdy sie to nie pojawia, choociaz raz mi wyskoczylo. Dziwne. Jest mi to bardzo pomocne poniewaz jest to firmowy tel i dzwoni na niego duzo nieznanych nr a dzieki takiemu krotkiemu info latwiej mi bylo skojrzazyc kto dzwoni. 

Oczywiscie funkcja w opcjach caly czas wlaczona.

Dziekuje za pomoc i podpowiedz

0 Like
Lakikwap
Explorer
Opcje
Radekk no wlasnie a zazwyczyczaj jednak tel jest zablokowany (wylaczony wyswietlacz) i wtedy to nie dziala 😞
Piszesz o smartlock, mam to ustawione z zegarkiem i nic to nie zmienia, musi byc wlaczony wyswietlacz zeby sie to pojawilo 😕
0 Like
Rozwiązanie
RadekK
Hotshot
Opcje

@Lakikwap,

Hm... Zweryfikowałem jeszcze raz i masz rację, mimo telefonu odblokowanego przez Smart Lock informacje o rozmówcy się nie pojawiają. Funkcja działa, gdy telefon ma ustawioną blokadę ekranu jako "Brak" albo "Przeciągnij".

Obawiam się, że nie ma opcji w systemie, która zmiania opisane zachowanie.

Lakikwap
Explorer
Opcje
Redekk dzieki za pomoc i wymiane zdan, no nic, zostaje trzymac kciuki ze jakas aktualizacja to zmieni. Pozdrawiam
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Lakikwap nie zapomnij zaakceptować jako rozwiązanie ten post, który rozwiał Twoje wątpliwości. :winking-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
emilerr
First Poster
Opcje

Czy wiadomo już czy funkcja o wyświatlaniu id rozmówcy jest już poprawiona i widać informacje o dzwoniącym równiez przy zablokowanym ekranie?

0 Like
Lakikwap
Explorer
Opcje
Niestety nie 😕 Jak masz hasło na tel to sie wtedy to nie wyświetla .....
dawid0088
First Poster
Opcje
witam, pytanie czy udało się komuś rozwiązać problem? u mnie w s20+ jest to samo od wczoraj a nic raczej nie zmieniałem w ustawieniach. pomocy
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@dawid0088 Jak pisali poprzednicy - przy aktywnej blokadzie ekranu informacje o ostatnim połączeniu nie wyświetlają się, 

Lakikwap
Explorer
Opcje
niestety dalej jest to nie poprawione 😞
0 Like
colin1245
First Poster
Opcje
Czemu tego nie poprawiają gdzie to zgłosić?
0 Like