Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wymiana baterii Samsung S10+

(Temat utworzony: 03-07-2022 09:12 PM)
1614 Wyświetlenia
Members_1FgC51C
First Poster
Opcje

Wymieniona byla bateria w samsungu s10 plus i dalej jest komunikat ze bateria jest do wymiany

Maciekbb
Journeyman
Opcje
To jeśli był to autoryzowany serwis to przeszedł bym i powiedział by że aplikacja twierdzi że coś jest nie tak z baterią która założyli iniech oni się martwią, na baterię jest 2 lata gwarancji.
Petereczek
Explorer
Opcje
Ogólnie nie mam zstrzeżeń ani do wymiany ani do działania samej baterii bo jest zauważalnie lepiej. Ale fakt tego że aplikacja twierdzi inaczej może spowodowany jest tym że serwis nie usunął licznika ładowań czy coś w tym stylu bo wiem że coś takiego ma miejsce przy wymianie baterii. I może to jest problemem.
Maciekbb
Journeyman
Opcje
Nie ma co dewagować idz do serwisu
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Petereczek, Możliwe, że serwis nie wykonał resetu licznika cykli. Przed wizytą w serwisie możesz jeszcze rozładować telefon do 0%, a następnie za jednym razem naładować do pełna. Czasami to pomaga na widoczny status baterii w aplikacji Samsung Members.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli bateria została wymieniona w autoryzowanym serwisie zawsze jest kasowany licznik cykli ładowań. Prosze pamiętać że przez parę dni bateria uczy się też wzorców, dlatego tego typu informacje jakie wyświetla się w aplikacji Samsung Members, bym nie brał w ogóle pod uwagę.
Boriss87
Explorer
Opcje
Mam taki sam problem, w poniedziałek telefon idzie do serwisu na gwarancji.. Dodatkowo w aplikacji Accubaterry mam informacje ze kondycja baterii to 83% a sama pojemność 2800 z 3400...
0 Like
Maciekbb
Journeyman
Opcje
Jak mogę prosić daj info co stwierdził serwis.
0 Like
Boriss87
Explorer
Opcje
Wymiana baterii w ramach gwarancji.. Tłumacząc że mogła też być wadliwa 😬 obecnie testuje nowa... Zobaczymy czy coś się polepszy, czy po prostu to są jakieś stare baterie już
0 Like
Maciekbb
Journeyman
Opcje
Ciekawe że wcześniej nie testawali?? Co oni sobie tak wsadzają i fajrant?? Ciekawe ile osób nawet o tym nie wiem że zapłaciło za zła baterię
0 Like
Boriss87
Explorer
Opcje
Na to wychodzi.. Wymiana i cześć 🙂 testuje nowa.. Ale aplikacja battery one pokazuje sprawność na poziomie 86, 😅 można wierzyć tym aplikacja do mierzenia bateri.?
0 Like