Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wskaźnik baterii

(Temat utworzony: 17-03-2019 10:04 PM)
141552 Wyświetlenia
Baton231
First Poster
Opcje

Witam. Czy w ustawieniach można ustawić by pokazywali w procentach na głównym ekranie ile baterii zostało? Czy taka opcja widoczna jest tylko jak się usunie ekran?1

Przejdź do rozwiązania
11 Odpowiedzi
Piotrr1990
First Poster
Opcje

Dziękuję, już przejrzałem. Ten po angielsku też 😜 Pierwszy dzień baterię ładowałem 2 razy chyba... ale wiadomo, ciągła zabawa na początku. Potem miałem typowy scenariusz... 15-17 godzin działania telefonu przy 3 godziny sot. Mega mnie to irytowało, mimo że czytałem, iż bateria jest licha... ale innej alternatywy małych telefonów nie ma i się zdecydowałem, bo po ostatniej cegle miałem serdecznie dość patelni.  Bateria w nocy schodziła około 5%. Przeczytałem bardzo dużo informacji w internecie, zrobiłem hard reset, w ustawieniach mega duzo pozmieniałem. Sot plus minus 4 godziny, telefon bez gniazdka około 25-30 godzin. Dzsiaj w nocy bateria zeszła tylko 1% ale nie mam nic działającego z zakresu łączności. Przewidywany czas pracy rano wynosił 1 dzien i 10 godzin. To wszystko przy baterii 87%. Staram się maksymalnie wydłużyć jej żywotność i nie ładuje powyżej 90 i nie schodzę poniżej 20. Chciałbym żeby telefon posłużył mi te 2,5-3 lata. Docelowo chciałbym żeby te 5-5,5h SoTu miał. Jeszcze jestem ciewawy czy ten bug z komunikatorami po korzystaniu z funkcji video został naprawiony i nie żre już prądu...  ale profilaktycznie restartuje. Na pewno korzystam z videorozmów 35-40 minut dziennie więc chyba i tak dzielnie znosi. Plus messenger chyba z 2 godziny dziennie aktywny jak sie to zsumuje. Zobaczymy co będzie za te 3-4 dni jak minie półtora tygodnia po hard resecie i wszystkich optymalizacjach. Narazie patrzę z nadzieją, że się uda

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotrr1990, daj znać po kilku dniach czy jesteś zadowolony z czasu pracy na jednym ładownaniu.

0 Like