17-03-2019 10:04 PM
Witam. Czy w ustawieniach można ustawić by pokazywali w procentach na głównym ekranie ile baterii zostało? Czy taka opcja widoczna jest tylko jak się usunie ekran?1
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
11-04-2020 01:34 PM
Dziękuję, już przejrzałem. Ten po angielsku też 😜 Pierwszy dzień baterię ładowałem 2 razy chyba... ale wiadomo, ciągła zabawa na początku. Potem miałem typowy scenariusz... 15-17 godzin działania telefonu przy 3 godziny sot. Mega mnie to irytowało, mimo że czytałem, iż bateria jest licha... ale innej alternatywy małych telefonów nie ma i się zdecydowałem, bo po ostatniej cegle miałem serdecznie dość patelni. Bateria w nocy schodziła około 5%. Przeczytałem bardzo dużo informacji w internecie, zrobiłem hard reset, w ustawieniach mega duzo pozmieniałem. Sot plus minus 4 godziny, telefon bez gniazdka około 25-30 godzin. Dzsiaj w nocy bateria zeszła tylko 1% ale nie mam nic działającego z zakresu łączności. Przewidywany czas pracy rano wynosił 1 dzien i 10 godzin. To wszystko przy baterii 87%. Staram się maksymalnie wydłużyć jej żywotność i nie ładuje powyżej 90 i nie schodzę poniżej 20. Chciałbym żeby telefon posłużył mi te 2,5-3 lata. Docelowo chciałbym żeby te 5-5,5h SoTu miał. Jeszcze jestem ciewawy czy ten bug z komunikatorami po korzystaniu z funkcji video został naprawiony i nie żre już prądu... ale profilaktycznie restartuje. Na pewno korzystam z videorozmów 35-40 minut dziennie więc chyba i tak dzielnie znosi. Plus messenger chyba z 2 godziny dziennie aktywny jak sie to zsumuje. Zobaczymy co będzie za te 3-4 dni jak minie półtora tygodnia po hard resecie i wszystkich optymalizacjach. Narazie patrzę z nadzieją, że się uda
11-04-2020 01:40 PM
@Piotrr1990, daj znać po kilku dniach czy jesteś zadowolony z czasu pracy na jednym ładownaniu.