Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Włącz wifi automatycznie nie mozna włączyć

(Temat utworzony: 23-12-2021 09:05 AM)
1539 Wyświetlenia
tomek1994111
Journeyman
Opcje

Witam, w sobotę chciałem włączyć "włącz wifi automatycznie " w ustawieniach wifi ale ta opcja jest przyszarzona ze nie można jej włączyć, ktoś wie dlaczego tak jest ? Mam s21 ultra

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek1994111  Witam 

Proszę sprawdzić czy da nam coś włączenie i wyłącznie wifi czy opcja pojawi się i będzie możliwość włączenia. 

Screenshot_20211223-090959_Settings.jpg

tomek1994111
Journeyman
Opcje

@PrzemekM niestety nie pomaga ,telefon ustawiałem od nowa w sobotę bez żadnej kopii ,kiedyś po Resecie po kilku dniach pojawiła się możliwość włączenia tej opcji a od soboty nic

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek1994111  W tym momencie wifi jest włączone?

tomek1994111
Journeyman
Opcje

@PrzemekM tak

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek1994111  Proszę zatem wyłączyć po czym spróbować uruchomić opcję wifi automatyczne.

tomek1994111
Journeyman
Opcje

@PrzemekM nie da się, pisałem już że ta opcja jest wyszarzona i nie można jej ani włączyć ani wyłączyć 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek1994111  tak liczyłem na to że coś się zmieni po zmienieniu opcji włącz/wyłącz wifi.

Proszę w takim razie wyczyścić dane aplikacji Ustawienia, wchodząc w aplikacje >  Ustawiania > Domyślna Pamięć  > Wyczyść Dane.

tomek1994111
Journeyman
Opcje

Nie pomogło, za każdym razem jest tak jak robię hard reset, dopiero po kilku dniach można włączyć tę opcję, w sobotę resetowałem telefon i do dnia dzisiejszego nie można włączyć tej opcji

0 Like