Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzony ekran?? Samsung galaxy s21 ultra

(Temat utworzony: 18-07-2022 01:51 PM)
1726 Wyświetlenia
Syqeros
Journeyman
Opcje

Witam. 

Jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga s21 ultra. Niestety ostatnio zauważyłem taki jakiś prześwit na ekranie (najbardziej widoczne to jest na czarnym tle - przebija na rózowo/czerwono jak to na załaczonym zdjęciu poniżej) 

Telefon nigdy nie upadł nie był zalany nie przemarzł. Zawsze w etui SPIGEN plus szkło. 

Co może oznaczać to prześwietlenie? Pada wyświetlacz? Wypala sie amoled? 

Telefon wrócił z gwarancji w piątek. W karcie naprawy opis naprawy był bardzo krótki czyli "AKTUALIZACJA OPROGRAMOWANIA" (niestety na uszkodzenie ekranu nic nie dała o zgrozo) 

Co to może być? I jak zmusić serwis gwarancyjny żeby sie temu przyjrzał? Jakieś porady dorady? 

Nie ukrywam jestem mocno zniesmaczony naprawa gwarancyjna. 

413.jpg

Syqeros
Journeyman
Opcje

Taki jest plan. Dzieki za pomoc

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Daj znać jak sprawa się potoczy
Bo___
Pathfinder
Opcje
Mój s22 ultra rozsypuje się w oczach nie da się już obejrzeć normalnie filmu itd. jeżeli w rocznym pada wyświetlacz to będę musiał myslec jak się s22 pozbyć zanim ekran padnie.
Syqeros
Journeyman
Opcje

Wlasnie dla mnie ten ekran takie wtf bylo troche. Telefon ma 7 miesiecy i tu jakis *****. Samsung robi super tel ale we flagowcu za 6 kola raczej nie powinny sie ekrany sypac po paru miesiacach uzytkowania.

W jakkm sensie sie sypie? Moze tez go wyslij na gwarancje? (Serwisu w poznaniu nie polecam za proby naprawy ekranu aktualuzacja hehe)

Syqeros
Journeyman
Opcje

Jestem mocno zaskoczony.

Wymienili ekran, obudowe tylna, plus baterie. Jest ok.

Telefon jak nowy po serwisie.

Polecam CSS serwis do ktorego trafił ostatecznie ten telefon bo naprawdę ogarneli o co chodzi. 

Co sie ostatecznie stało z ekranem nie wiem. Nie napisali, ale mało mnie to interesuje bo mam nowy :face-with-tears-of-joy: 

Dziękuje za pomoc. Temat do zamkniecia

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację zwrotną. Super, że telefon jest jak nowy!

0 Like
Syqeros
Journeyman
Opcje

No już chyba ostygłem troche z zachwytem. 

Po normalnym użytkowaniu od godziny 5.15 zostało mi 50 procent baterii. 

Już wolałem moją stara baterie. 

Rynce odpadają

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Telefon przez pierwszych kilka dni po przywróceniu ustawień fabrycznych uczy się wzorców użytkowania i optymalizuje baterię. Odczekaj jeszcze kilka dni i daj znać czy coś zmieniło.

Syqeros
Journeyman
Opcje

Bateria po paru cyklach ładowania wróciła do pełni swoich możliwości (nawet działa lepiej jak w nowym telefonie - albo to po prostu efekt zadowolenia z odzyskania eski) 

Dziekuje za pomoc. 

0 Like
Seba190111
Student
Opcje

1000025014.jpg

Witam czy to jest usterka ekranu ? Czy mozna to jakoś naprawić pozdrawiam 

1000025013.jpg

0 Like