Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunąłem główny folder ze zdjęciami HELP!

(Temat utworzony: 06-10-2020 11:14 PM)
516 Wyświetlenia
combot7
Navigator
Opcje
Tak jak w temaxiey przez przypadek usunąłem cały folder zdjęć DCIM... Wszystko było na pamięci telefonu nie używam karty pamięci, funkcję kosz miałem wyłączoną, czy da się jakoś przywrócić zdjęcia?
0 Like
12 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Bobik23 Aktualizowałeś coś ostatnio? Zobacz czy masz zezwolenia odpowiednie nadane do kilku aplikacji:

Ustawienia -> Aplikacje -> 3 kropki u góry po prawej stronie -> Dostęp specjalny -> Dostęp do wszystkich plików -> Włącz dla Sec Media Storage, aplikacja MTP i Menedżer pobierania.

Potem zresetuj jeszcze te apki i nadaj im wszystkie zezwolenia o jakie będą pytały:

Ustawienia > Aplikacje > Ikona filtrowania (Na prawo od napisu Twoje aplikacje) > Pokaż aplikacje systemowe > OK > CMHProvider oraz Sec Media Storage > Pamięć domyślna > Wyczyść dane.

Bobik23
First Poster
Opcje
Hejka trochę się boję to wykonać bo pojawil się komunikat że usuna się wszystkie pliki 😞 a jak stracę coś więcej? Zauważyłem że też po znikniecciu tych 15 folderów z zdjęciami oraz wszystkimi zdjęciami z folderu aparatu zmienił mi siebtez dźwięk dzwonka na inny i tak samo budzika alarmu. Dziwne to strasznie.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Bobik23 Pliki danej aplikacji - ale nie multimedia. To zupełnie inne rzeczy. Jedyna apka, która traci dane, kiedy coś takiego się wykona to aplikacja Notatki Samsung.