Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukrywanie paska nawigacji S10e

(Temat utworzony: 19-12-2020 06:08 PM)
660 Wyświetlenia
SzabelFTN
Voyager
Opcje

Witam kolegów i koleżanki. 

Pasek nawigacji / przyciski ekranowe czasami się ukrywają / chowają i trzeba je wtedy wysuwać gestem z dołu do góry. 

Nie wiem dlaczego ale w niektórych aplikacjach się chowają, a w niektórych nie. Nie mam pojęcia od czego to zależy.

Czy istnieje możliwość zablokowmania ukrywania tych przycisków na stałe?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli dobrze kojarzę to działanie paska nawigacyjnego zależy od danej aplikacji. W systemie nie ma możliwości włączenia wyświetlania paska na stałe.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli dobrze kojarzę to działanie paska nawigacyjnego zależy od danej aplikacji. W systemie nie ma możliwości włączenia wyświetlania paska na stałe.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Tak potwierdzam,  to zależy od danej aplikacji. 

0 Like
rafalw_
Navigator
Opcje
Witam jak wlaczyc automatyczne ukrywanie paska nawigacji?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rafalw_  Witam 

Paska nawigacji z przyciskami funkcyjnymi nie można włączyć autoukrywania.

rafalw_
Navigator
Opcje
Już sobie poradziłem dziekuje
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Stary wątek ale pasujący do mojego pytania idealnie więc bez zakładania nowego tematu mam pytanie czy coś od tamtej pory się zmieniło i może da się włączyć lub wyłączyć ten pasek na stałe. Bo w grach się chowa a przydałoby mi się zeby sie chował w przeglądarce bo zajmuje przestrzeń trochę. ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, NavStar z pakietu Good Lock posiada funkcję, która umożliwia dodanie paska nawigacji przycisku pozwalający na jego ukrycie.

Good Lock 2023 - Dostosuj swoje urządzenie - Kompletny przewodnik
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/good-lock-2023-dostosuj-swoje-urz%C4%85d...

0 Like
sydneyfooka
Pioneer
Opcje
S21 Jak ukryć przyciski nawigacyjne podczas przeglądania internetu w chrome w widoku poziomym? Zabierają bardzo dużo miejsca, stąd pytanie.
Nie widzę nigdzie takiej opcji poza ukryciem ich na stałe, ale tego nie chce robić.
Jakieś pomysły???
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety nie ma takiej możliwości z poziomu samego systemu. Można zobaczyć czy aplikacja Good Lock umożliwią taką opcję?