Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb skupienia i podwójny Whatsapp

(Temat utworzony: 22-10-2020 09:12 AM)
441 Wyświetlenia
paczes
Apprentice
Opcje

Mam pytanie dotyczące trybu skupienia. Nie wiem jak ustawić, żeby oba moje profile whatsapp (dual SIM) były niedostępne podczas jego działania. Obecnie tylko mój podstawowy profil jest niedostępny, poczas kiedy drugi profil nie jest ustawiony jako wyjątek. Macie jakieś pomysły jak sprawić, żeby żaden z nich nie działał?

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@paczes  Wpisz sobie w Google (skupienia i podwójny Whatsappa) znajdziesz, odpowiedz.

0 Like
paczes
Apprentice
Opcje

Jesteś pewien? Bo szukałem i znalazłem tylko to: https://forums.oneplus.com/threads/focus-mode-not-working-with-dual-apps.1184230/

0 Like
paczes
Apprentice
Opcje

Nie, nie chodzi mi o to. Napisałem w pierwszym poście o co mi chodzi. Chodzi mi o tryb skupienia na telefonie marki Samsung. Po włączeniu takiego trybu tylko wybrane aplikacje działają, pozostałe są niedostępne. Niedostępny jest m.in. Whatsapp, natomiast Whatsapp z drugiej karty SIM już jest dostępny, a chciałbym, żeby też był wyłączony.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może kolega @kamil40013   Ci wyjaśni, jak działa tryb skupienia.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@paczes, Wygląda to na błąd w oprogramowaniu. U mnie także druga kopia tej samej aplikacji nie jest blokowana przez Tryb skupienia. Nie pozostaje nic innego jak zgłosić ten błąd przez aplikację Samsung Members i czekać na kolejne aktualizacje.

[PORADNIK] Jak zgłosić błąd do Zespołu Rozwoju Oprogramowania

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj otrzymałem odpowiedź od Zespołu Samsung Members w tej sprawie.

Screenshot_20201105-162220_Samsung Members.jpg

Wychodzi na to, że jest to zamierzone działanie i nie zostanie to zmienione w przyszłości.