Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb Nie przeszkadzać - brak okienka przychodzącego połączenia

(Temat utworzony: 17-10-2020 12:49 AM)
504 Wyświetlenia
SnapUp
Explorer
Opcje
Mam włączony tryb Nie przeszkadzać, ale w jego wyjątkach ustawiłem, żeby nie dotyczył połączeń przychodzących. I działa ok, oprócz tego, że gdy jest odblokowany ekran nie pokazuje się ani okienko u góry o połączeniu ani okno na cały ekran. Co zrobić żeby taka informacja się pojawiała? (Jedyne co jest to migająca ikona słuchawki na paski powiadomień). 
5 Odpowiedzi
kubanaro
Pathfinder
Opcje

Może coś w ustawieniach powiadomień trybu Nie przeszkadzać (są 4 przełączniki w Ukryj powiadomienia)?

0 Like
SnapUp
Explorer
Opcje
Tak, ale dodając połączenia do wyjątków w nie przeszkadzać chciałbym mieć tylko okienka powiadomień o połączeniach i żadnych innych wyskakujących, a przełączając tam opcje będę miał okienka dot wszystkich powiadomień.
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@SnapUp Wejdź w tryb Nie przeszkadzać > Szczegóły > Ukryj powiadomienia > Bez wyskakujących powiadomień - wyłącz to. Wtedy powiadomienie o przychodzącym połączeniu będzie prezentowane w standardowy sposób.

SnapUp
Explorer
Opcje
razem z innymi powiadomieniami, które nie chce żeby wyskakiwały, dlatego dodałem połączenia do wyjątków. jednak nie działa to tak jak bym chciał do końca.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku pozostaje zgłosić sugestię za pomocą aplikacji Samsung Members.

0 Like