Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

skullcandy sesh nie działają w trybie rozmowy

(Temat utworzony: 09-11-2020 12:09 AM)
625 Wyświetlenia
cozabzdura
Apprentice
Opcje
Słuchawki skullcandy Sesh parują się prawidłowo, w trybie odtwarzania działają normalnie. Problem zaczyna się przy rozmowie czy to telefonicznej czy przez komunikator. Działa wtedy tylko lewa słuchawka. Z innymi telefonami działają normalnie, telefon z innymi słuchawkami bluetooth też. Jakieś rozwiązanie?
(Nie mogę resetować telefonu do ustawień fabrycznych).
10 Odpowiedzi
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@cozabzdura Usuń dane aplikacji BT w następujący sposób:
Ustawienia > Aplikacje > Menu (trzy kropki w prawym górnym rogu) > Pokaż aplikacje systemowe > Bluetooth > Domyślna pamięć >  Wyczyść pamięć i Wyczyść dane.

Przywróć też ustawienia sieciowe i na nowo sparuj urządzenia:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych. Dzięki temu telefon przywróci fabryczne ustawienia dla połączenia Wi-Fi, sieci komórkowej oraz Bluetooth, ale nie wykasuje innych danych z urządzenia.

Krystuś
Voyager
Opcje
Tylko ze to w niczym nie pomaga, miałem s10 teraz mam s21 i problem z rozmową przez tylko jedna słuchawkę (lewą) wciąż występuje
0 Like
cozabzdura
Apprentice
Opcje
W jakich słuchawkach?
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
W tych z tytułu postu, poruszyłem nawet temat na recenzji tych słuchawek na yt.
0 Like
cozabzdura
Apprentice
Opcje
Liczyłam na to że z s21 będą działać....
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Działać działają, muzyka gra w obu, rozmowa odbywa sie tylko poprzez lewą sluchawke
0 Like
cozabzdura
Apprentice
Opcje
Czyli nie działają, bo wg mnie nie da się w ten sposób prowadzić rozmowy, zwłaszcza że mikrofon też działa tylko jeden.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Krystuś, jak to samo masz i na S10, i na S21, a tak jak u kolegi, inne słuchawki działają, to wygląda to na problem z kompatybilnością urządzeń i wtedy na forum żadnego patentu nie znajdziemy. Zgłaszałeś się do producenta słuchawek, może będą w stanie zaktualizować ich soft, żeby działały z telefonami Samsung?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Krystuś
Voyager
Opcje
Ja z tym problemem żyje, i nic nigdzie nie zglaszalem, nawet nie liczył bym na pomoc że strony scullcandy
0 Like