Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Serwis/ naprawa ekranu Świętokrzyskie

(Temat utworzony: 21-09-2022 07:31 PM)
237 Wyświetlenia
P4tryk
Journeyman
Opcje

Dzień dobry 

Potłukłem ekran w moim S20+ teraz szukam miejsca gdzie mogę go naprawić. Niestety ze zdziwieniem stwierdziłem że poza Warszawą prawie nigdzie nie ma serwisów Samsunga a w moim województwie ani jednego. Teraz takie pytanie czy mam go jakoś odsyłać do Samsunga czy mogę oddać do lokalnego NIE autoryzowanego serwisu 

5 Odpowiedzi
zaaboor
Journeyman
Opcje
Jeżeli dasz do lokalnego nie autoryzowanego, a w przyszłości do autoryzowanego na gwarancję to zrobią Ci ingerencję nieautoryzowanego serwisu. Wpisz w Google samsung wymiana ekranu. Tam masz info o cenie całkowitej wymiany wyświetlacza i o ile się nie mylę to chyba możesz "zamówić" taka naprawę i wysłać urządzenie do autoryzowanego serwisu. :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@P4tryk Witam. Wszystko zależy czy telefon jest na gwarancji? I czy chcesz mieć dalej gwarancje na wyswietlacz? Można oczywiście wypełnić formularz na stronie CCS I zamowic kuriera z odebraniem i dowozem do domu.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@P4tryk  Witam 

W przypadku zdecydowania się na autoryzowany serwis,  poniżej zamieszczam przydatny link ->

https://www.samsung.com/pl/support/wymiana-wyswietlacza/ 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@P4tryk  Dzień dobry 

Jeżeli chodzi o jakiekolwiek naprawy to najlepiej wyłącznie robić to w autoryzowanych serwisach. Jak coś to zapraszam wysyłkowo do serwisu Samsung w Krakowie 🙂

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Wyślij po prostu kurierem do jakiegoś autoryzowanego serwisu Samsunga jeśli jest jeszcze na gwarancji jeśli nie to z uwagi na koszty możesz się np zasugerować opiniami jakiegos serwisu i tam oddac😁