Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung seria S20 samoczynny restart telefonu/resetuje się w ciągu dnia

(Temat utworzony: 09-01-2021 04:04 PM)
7307 Wyświetlenia
KubaProCAD
Explorer
Opcje

Witam, zwracam się raz jeszcze z pomocą. Mój S20+ w dalszym ciągu kilka-kilkanaście razy dziennie sam się restartuje. Robiłem już hard reset, czyszczenie pamięci itd... nic nie pomogło, 2 dni temu była kolejna aktualizacja, miałem nadzieję, że pomoże. Niestety, telefon dalej sam sie restartuje. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś zna temat. Pozdrawiam 

0 Like
254 Odpowiedzi
Mikikam0908
Journeyman
Opcje
Cześć,
Mam nowego S20 FE 5G od około 2 miesięcy. Ostatnio telefon zaczął sam się resetować. Kiedy odpalam aplikację Samsung Members wyskakuje powiadomienie. Mówi o samoczynnym, błędnym uruchomieniu się ponownie telefonu. 

Robiłem już twardy reset urządzenia, ale problem wciąż występuje. 
Co powinienem zrobić?
Proszę o pomoc. 

image

image
Bo___
Pathfinder
Opcje
Oddaj do serwisu. Ja oddałem s22 ultra na to samo wymienili płytę główną.
sdddd
Journeyman
Opcje

Mam problem z nowo kupionym s20fe. Telefon co jakiś czas sam się wyłącza. Najczęściej dzieje się to jak leży bezczynny. Autowylaczanie jest off. Tematy z wyłączaniem się pojawiaja się na wielu wątkach na reddicie, np:

https://www.reddit.com/r/Galaxy_S20/comments/vbzv90/galaxy_s20_fe_randomly_restarts_on_its_own/

Ktoś coś wie o co chodzi ? Problem z oprogramowaniem czy płyta główna? Oddawać na gwarancję?

sdddd
Journeyman
Opcje

Mam ten sam problem .... świeżo zakupiony s20fe. Problem występuje prawdopodobnie po aktualizacji którejś. Masa wątków w anglojęzycznym reddicie.

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Przywracałaś dane z poprzedniego urządzenia na obecne?
0 Like
MajaKozłowska
Journeyman
Opcje
Myśle że powinieneś się z tym zwrócić o pomoc do salonu w który kupiłeś telefon llubprzez telefon. Mam nadzieję że pomogłam😃
0 Like
sdddd
Journeyman
Opcje

Mam ten sam problem więc OP nie jest odosobniony. Telefon kupiony 3 dni temu....

0 Like
sdddd
Journeyman
Opcje
Tak
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim przypadku spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopi zapasowej. Oczywiście przed wykonaniem tego kroku wykonaj kopię zapasową swoich dany. Przywracanie danych z poprzedniego urządzenia, może powodować problemy, w prawidłowym działaniu obecnego telefonu. Tak zweryfikujemy, czy opisany przez Ciebie problem, pojawia się również na czystym oprogramowaniu. Jeżeli dalej będą występować problemy z urządzeniem, to należy udać się z nim, do autoryzowanego serwisu.
sdddd
Journeyman
Opcje
Zrobiłem to właśnie przed chwilą. Na ten moment jeszcze się nie wyłączył. Zrobię po prostu zwrot do euroagd. W innych postach na samsung members czytałem że ludzie też mają problemy po którejś aktualizacji a serwis nie wie o co chodzi. Problem występuje nie tylko u mnie. Szkoda bo telefon bardzo mi się spodobał 😕
0 Like