Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung seria S20 samoczynny restart telefonu/resetuje się w ciągu dnia

(Temat utworzony: 09-01-2021 04:04 PM)
7327 Wyświetlenia
KubaProCAD
Explorer
Opcje

Witam, zwracam się raz jeszcze z pomocą. Mój S20+ w dalszym ciągu kilka-kilkanaście razy dziennie sam się restartuje. Robiłem już hard reset, czyszczenie pamięci itd... nic nie pomogło, 2 dni temu była kolejna aktualizacja, miałem nadzieję, że pomoże. Niestety, telefon dalej sam sie restartuje. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś zna temat. Pozdrawiam 

0 Like
254 Odpowiedzi
nefesencu
Journeyman
Opcje
A czy jest może jakaś informacja odnośnie aktualizacji kiedy można się jej spodziewać?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@nefesencu Gdzieś w najbliższym czasie powinna się pojawić.

0 Like
peremi
First Poster
Opcje
Ja mam również ten sam problem, zgłaszałam kilka razy i bez zmian.
Kamil19944
Explorer
Opcje
Napiszcie jak wejdzie aktualizacja bo siedzę na starym z 2020r i niestety kilka dni był spokój i znów to samo także Nefesencu nie wgrywaj bo to bez sensu. Wgrałem z 6 różnych w odstępach czasowych co kilka dni i problem pojawia się po kilku dniach. Dajcie znać
0 Like
BartlomiejW
First Poster
Opcje
Panowie/Panie wiecie może jak zdiagnozować problem z wyłączającym się samsungiem s20fe? Mam go już z 6 miesiacy i od jakiegoś czasu 1-3 razy w tygodniu wyłączą mi się. 
Wszystko zaktualizowane 
Czy jest jakiś program do śledzenia działania aplikacji lub systemy?
0 Like
oscerus
Pioneer
Opcje

może masz włączoną funkcje planowanego ponownego uruchomienia telefonu, ja sobie taką włączyłem i codziennie około 4 rano telefon wyłącza się i włącza 

0 Like
BartlomiejW
First Poster
Opcje
Wyłączona funkcja
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BartlomiejW Jeśli masz tą funkcję włączoną, to normalne, że telefon będzie się ponownie uruchamiał o wyznaczonej godzinie, jeśli zostaną spełnione warunki.

BartlomiejW
First Poster
Opcje
Wyłączona
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BartlomiejW A czy telefon wyłącza się w określonych porach, czy losowo?

0 Like