Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy s21 + notyryczny restart

(Temat utworzony: 01-02-2022 12:20 PM)
648 Wyświetlenia
KIi
Journeyman
Opcje
Od dwóch miesięcy zaraz po zakupie od nowości smartphone samsung galaxy s21 + samoczynnie się restartuje, nie pomogła nawet obecna aktualizacja ,ustawienia fabryczne również nie pomagają ,staje się to działanie wysoce drażliwe, w czasie restartu trzeba uruchomić telefon hasłem ponieważ nie działają funkcje transmisji danych i również połączeń głosowych. 
20 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KIi  Dzień dobry 

Po resecie była przywracana kopia zapasowa?

Jeżeli nie to może być jakaś usterka i potrzebna będzie wizyta w serwisie. 

KIi
Journeyman
Opcje
Dzięki za pomoc,...ustawienia fabryczne robione kilkakrotnie wraz z kopią zapasową i nadal cisza, jest w necie wiele takich wątków odnośnie tej sprawy lecz każda prowadzi do serwisu w sumie jest gwarancja lecz oddać telefon w ręce gwaranta wiąże się z ewentualnym rozstaniem co w moim przypadku będzie kłopotliwe, myślałem że można coś?..zmienić w opcjach programisty bo mam uruchomione lecz się na tym nie znam..jeszcze raz dzięki za odpowiedź.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kli Witam. Jeśli są problemy z telefonem to przed wysłaniem na serwis proponuję zrobić tak jak wspomniał kolega @PrzemekM Czyli pełny reset telefonu beż przywracania kopii zapasowej. (SERWIS I TAK WGRA NOWE OPROGRAMOWANIE WIĘC STRACISZ WSZYSTKO) W opcji programisty nie radziłbym grzebać jeśli nie czujesz się na siłach, bo możesz tylko pogorszyc. Co jedynie to możesz ustawić wszystkie skalem animacji na 0.5 będzie szybsza reakcja.
ziemskimichal
Voyager
Opcje
Może to "głupie" pytanie, ale czy nie masz włączonej opcji automatycznego restartu o danej porze?
mZ
0 Like
ziemskimichal
Voyager
Opcje
Co do hasła po restarcie, to tą opcję można wyłączyć. Przed aktualizacją na pewno ... Jak odszukam, to dam znać. Pozdrawiam
mZ
0 Like
KIi
Journeyman
Opcje
Dzieki za odpowiedź...
0 Like
KIi
Journeyman
Opcje
Wcale nie jest głupie pytanie, przeciwnie dzięki za zainteresowanie moim problemem, wszystkie funkcje wyłączone i nic z tego....
KIi
Journeyman
Opcje
Ok.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@KIi A ten reset do ustawień fabrycznych był robiony przed aktualizacją czy po? 

0 Like