Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S20 Ekran

(Temat utworzony: 03-01-2022 11:28 AM)
251 Wyświetlenia
Marekddd
Journeyman
Opcje

Dzień Dobry. Jestem tutaj pierwszy raz po poradę dotyczącą ekranu. Otóż na moim samsungu s20  ekran stał się jakiś niewyrazny a kolory mniej jakby nasycone. Czy ktoś może zaradzić jak to zmienić.  Stało się to po tym jak moja córka bawiła się telefonem. Używam samsunga od niedawna. Przesiadłem się z iphone. 

19 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marekddd Wstaw zdjęcie z zakładki: Ustawienia > Dostępność > Ulepszenia widoczności. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marekddd  Dzień Dobry

poprosimy również zdjęcie jak to dokładnie wygląda

Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę wejść -> Ustawienia -> ekran -> Rozdzielczość ekranu. W tej sekcji znajdują się trzy pozycje do wyboru HD+, FHD+, WQHD+.
Jeśli ma Pan zaznaczoną opcję HD+ oznacza to, że jest wybrana najniższa rozdzielczość ekranu. Przekłada się to na gorsze detale i wygląd. Proszę spróbować zmienić na wyższą rozdzielczość np FHD+. Jakość detali powinna ulec poprawie.
Marekddd
Journeyman
Opcje

Wie Pan co wszstkie ikonki są takie jakby mniej wyrazne takie jakby były niższej jakości ... 

0 Like
Marekddd
Journeyman
Opcje

Np.  Gdy przychodzi mi wiadomość i wyświetla się powiadomienie ta ikona jest jabkby bardziej zamazana 

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może w tym tkwi problem
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marekddd Proszę wstawić zdjęcie. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Zobaczymy czy to chodzi o jakość  - rozdzielczość czy może coś z kolorami nie tak...

Marekddd
Journeyman
Opcje

Screenshot_20220103-113214_Settings.jpgScreenshot_20220103-113024_Settings.jpg

0 Like