Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S10+ przycinanie aplikacji

(Temat utworzony: 01-04-2019 12:46 AM)
1357 Wyświetlenia
Perzyna_98
First Poster
Opcje

Witam, czy tylko u mnie wszystkie aplikacje, włączając w to systemowe mają przycięcia sekundowe ? Strasznie mnie to drażni. Nie jest to wina żadnej z zainstalowanych aplikacji, po przyrowceniu ustawień fabrycznych problem nie znika. 

Doprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
23 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Perzyna_98  napisał(a):

Nasuwa mi się kolejne pytanie dotyczące rękojmi. Mam prawo żądać nowego aparatu ? Czy muszę zgodzić się na ewentualne naprawy serwisowe ?

Przy pierwszej reklamacji z tytułu rękojmi sprzedawca może zmienic żądanie konsumenta na mniej uciążliwe jak np. naprawa w autoryzowanym serwisie. Przy kolejnym zgłoszeniu usterki Twoje żądanie musi zostać spełnione. Pamiętaj jednak, że sprzedawca opiera swoją wiedzę i podejmuje decyzje na podstawie ekspertyzy serwisu. Więcej informacji o rękojmi znajdziesz w Vademecum Konsumenta przygotowanego przez UOKiK.

0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

@mirudo24  napisał(a):

@Perzyna_98  napisał(a):

Nasuwa mi się kolejne pytanie dotyczące rękojmi. Mam prawo żądać nowego aparatu ? Czy muszę zgodzić się na ewentualne naprawy serwisowe ?

Przy pierwszej reklamacji z tytułu rękojmi sprzedawca może zmienic żądanie konsumenta na mniej uciążliwe jak np. naprawa w autoryzowanym serwisie. Przy kolejnym zgłoszeniu usterki Twoje żądanie musi zostać spełnione. Pamiętaj jednak, że sprzedawca opiera swoją wiedzę i podejmuje decyzje na podstawie ekspertyzy serwisu. Więcej informacji o rękojmi znajdziesz w Vademecum Konsumenta przygotowanego przez UOKiK.

Bardzo dziękuję za pomocne wskazówki 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Perzyna_98, nie ma sprawy. Koniecznie daj znać jaką podjąłeś decyzję oraz jaki był finał sprawy :winking-face:

0 Like
Perzyna_98
First Poster
Opcje

Nie ma problemu, jak tylko będę wiedział coś więcej to się odezwę

0 Like