Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Cloud synchronizacja

(Temat utworzony: 01-09-2021 02:22 PM)
692 Wyświetlenia
Koniorek
Apprentice
Opcje

Witam,

Non stop otrzymuję informację z Samsung Cloud: 'Synchronizuj nowy album'. 

Jest sposób by tego komunikatu nie otrzymywać?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
patyczak
Black Belt 
Opcje
U mnie w ustawieniach bluetooth mam wyłączoną synchronizację z Samsung Cloud. Oprócz tego, w samej aplikacji Samsung Cloud, u góry, po prawej stronie są 3 kropeczki. Tam w ustawieniach wyłączysz prawie wszystko, czego nie chcesz aby było synchronizowane. W samej aplikacji, na samym dole, jest zakładka One Drive--> Galeria. Wejdź w to I wyłącz synchronizację Galerii. U mnie ten komunikat zniknął, bo był bardzo irytujący. Mam włączoną synchronizację tylko z kontem Google.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Koniorek  Witam 

Gdzie ten komunikat się pojawia?

0 Like
Koniorek
Apprentice
Opcje

W 'Ciche powiadomienia'

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W ostatnim czasie otrzymywałem identyczny komunikat przynajmniej raz dziennie z usługi Microsoft OneDrive. Po jakimś czasie sam przestał się pojawiać. Może spróbuj w ustawieniach powiadomień wyłączyć odpowiednią opcję dla aplikacji Samsung Cloud.

Koniorek
Apprentice
Opcje

@nismo nie da się wyłączyć powiadomienia dla tej aplikacji. Próbowałem ją też wyłączyć i nadal się sama włącza. 

0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Ten komunikat pojawią się za każdym razem gdy do galerii zostaję zrzucony nowy screen lub fotka. Też z tym walczyłem i nie da się tego obejść chyba że zaznaczyć wszystko do synchronizacji co jest możliwe i wtedy będzie spokój
0 Like
Koniorek
Apprentice
Opcje

Dzięki za info

0 Like
Rozwiązanie
patyczak
Black Belt 
Opcje
U mnie w ustawieniach bluetooth mam wyłączoną synchronizację z Samsung Cloud. Oprócz tego, w samej aplikacji Samsung Cloud, u góry, po prawej stronie są 3 kropeczki. Tam w ustawieniach wyłączysz prawie wszystko, czego nie chcesz aby było synchronizowane. W samej aplikacji, na samym dole, jest zakładka One Drive--> Galeria. Wejdź w to I wyłącz synchronizację Galerii. U mnie ten komunikat zniknął, bo był bardzo irytujący. Mam włączoną synchronizację tylko z kontem Google.
Koniorek
Apprentice
Opcje

Dzięki za rozwiązanie

0 Like