Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoczynny restart telefonu

(Temat utworzony: 20-01-2022 10:26 AM)
12804 Wyświetlenia
eMRMR
Explorer
Opcje
Cześć, od początku użytkowania zdarza się, że mój S21 samoczynnie, czasem kilka razy dziennie restartuje się. Na początku myślałem, że to proces związany z pielęgnacją urządzenia, ale taka opcja jest wyłączona. 
Czy wiadomo co można zrobić w tej sprawie?

image

Zrzut błędu. 
203 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eMRMR  Dzień Dobry

Restart następuje zaraz po uruchomieniu telefonu do widoku pulpitu czy dopiero po jakimś czasie użytkowania?

Telefon jest nowy i po pierwszej konfiguracji tak się zaczęło dziać?

Proszę spróbować sprawdzić czy są zainstalowane najnowsze aktualizacje systemowe.

eMRMR
Explorer
Opcje
Telefon mam ok. 4 tyg. restart następuje nawet jak telefon leży z boku zablokowany, z wyłączonym ekranem, zablokowany - nie ma reguły. Aktualizacje są najnowsze.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eMRMR  Prosze sprawdzić czy to samo będzie w trybie bezpiecznym:

Przytrzymujemy klawisz wyłączenia > pojawi się trzy opcje > przytrzymujemy opcje "wyłącz urządzenie" > tryb bezpieczny

eMRMR
Explorer
Opcje
Sprawdzę po południu, ponieważ to może chwilę potrwać.
0 Like
KENRI
Apprentice
Opcje
Mam 21 ultra i Też mam ten przypadek samoistnie się restartuje nawet czasem jak go nie korzystam z tel.
Nie wiem czy to wina nakładki Samsunga bo jak była 11 to tak się nie działo....
0 Like
eMRMR
Explorer
Opcje
W trybie bezpieczeństwa był ok. 7 h w nocy, nie restartował się. Zobaczymy czy teraz przez dzień w normalnym trybie nie zaliczy restartu.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eMRMR  Jeżeli w trybie bezpiecznym problem nie będzie występował to będzie oznaczać że odpowiada za to jakaś aplikacja.

eMRMR
Explorer
Opcje
Już restart zaliczył. Screenshot_20220121-071036_Samsung Members_298_1642745456.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eMRMR  czyli tylko w trybie bezpiecznym nie restartuje się. 

Spróbuj po kolei odinstalowywać zewnętrzne aplikacje,  musimy znaleźć tą która za to odpowiada. 

Druga opcja to reset do ustawień fabrycznych.