Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21u bateria

(Temat utworzony: 18-10-2024 08:24 PM)
187 Wyświetlenia
BoCheck
Pioneer
Opcje
Witam przychodzę z problemem z baterią w telefonie trzyma ona zdecydowanie za krótko zauważyłem pewną zaleznosc przy wlqczonym trybie oszczędzania energii procenty schodzą powoli jak powinny a przy włączonym odświeżaniu adaptacyjnym normalnie schodzą w oczach. Zabiegi typu wipe cash partition nie przynoszą skutku ustawienia fabryczne nie wchodzą w grę że względu na ilość danych. Macie państwo jakieś pomysły na zdiagnozowanie powodu ? Pomimo że ustawiania mowią o 14h na pełnym naladowaniu czas ten jest znacznie mniejszy 

image

0 Like
13 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Od jak dawna masz problemy z tą baterią? Ile czasu telefon wytrzyma na ekranie? Screen, który podesłałeś nic nie mówi. Tam gdzie masz "Dzisiaj" ze strzałką w dół nad wykresem przełącz na " Od ostatniego ładowania" i wtedy podeślij zrzut ekranu.
0 Like
BoCheck
Pioneer
Opcje
Od czasu formatu po zmianie właściciela o dziwo poprzedni wlasciciel (domownik) nie narzekał na baterie
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
A kopiowałeś na niego dane, ustawienia i aplikacje z poprzedniego telefonu?
0 Like
BoCheck
Pioneer
Opcje
Nie bo mam świadomość że to może kopiować błędy
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
A co z tym czasem na ekranie?
0 Like
BoCheck
Pioneer
Opcje
No np teraz usiadlem do czytania postów na members koło godziny 20:30 jest 22:15 i z 50 mam 37% bez dużego męczenia telefonu jestem na wifi i jedyna apliakcja aktywna to members nic w tle
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BoCheck, a kiedy ten format po zmianie właściciela nastąpił? Jeśli chodzi o aplikację Samsung Members, to ostatnio robiłem porządki w tej apce i zauważyłem, że przy jej używaniu bateria leci bardzo szybko.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
BoCheck
Pioneer
Opcje
Dokładnie drugiego marca
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BoCheck, po tej zmianie od samego początku zacząłeś zauważać takie zachowanie baterii?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like