Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 nie ładuje się na ładowarce samsunga 25w

(Temat utworzony: 14-04-2022 04:10 PM)
2071 Wyświetlenia
Qba91
Journeyman
Opcje

Witam. Mam dziwny problem z S21. Telefon nie ładuje się na ładowarce samsunga 25w. Kupiłem nawet nowa z kablem problem ten sam. Co najciekawsze na wszystkich innych ładowarkach telefon ładuje się normalnie. Czy zewnętrznych firm czy na ładowarce samsunga 15w. Telefon nie ładuje się tylko na ładowarce samsunga 25w

0 Like
12 Odpowiedzi
TomaszH_
Pioneer
Opcje
Gdzie kupiłeś ładowarkę? One są często podrabiane.
Qba91
Journeyman
Opcje
Xkom. Ale ja mam 2 kupione samsung store i wczoraj kupiłem w xkom i cały czas jest ten sam problem. Przywracałem ustawienia fabryczne wszystko no i nie potrafię tego rozwiązać.
0 Like
TomaszH_
Pioneer
Opcje
Jeżeli ładowarki są oryginale i reset do ustawień fabrycznych nic nie daje to albo jest to uszkodzenie telefonu albo kolejny bug w Androidzie 12.
Qba91
Journeyman
Opcje
Właśnie wydaje mi się że zrobiło się to po aktualizacji. Tylko czemu na wszystkich ładuje tylko nie na 25w. Bez sensu.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Qba91 Witam na początku proponuję wyłączyć super szybkie ładowanie i sprawdzić czy ładuje się normalnie. Potem ponownie włączyć. I drugie pytanie czy na wyłączonym telefonie tez się nie ładuje?
Qba91
Journeyman
Opcje
Nie ładuje kompletnie. W żaden sposób. Już na wszystkie sposoby próbowałem.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli problem leży w super szybkim ładowaniem. Jeśli reset telefonu tez nie pomógł to pozostaje tylko serwis.
Qba91
Journeyman
Opcje
Ale na żadnym ładowaniu ani na szybkim ani na wolnym na żadnym.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ładowarka 25W będzie ładować ci albo super szybko albo wolno, nigdy szybkim ładowaniem. Dlatego może być problem z układem ładowania. Skoro reset zrobiłeś to błąd oprogramowania został wykluczony.