Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20fe nie czyta dysku zewnętrznego

(Temat utworzony: 15-02-2023 09:14 PM)
1209 Wyświetlenia
misterkotwica
Explorer
Opcje
Witam. Zakupiłem dysk zewnętrzny Samsung Portable ssd t7. Dysk sformatowany do exfat, po podłączeniu do s20fe telefon w ogóle nie czyta dysku, dioda na dysku się nie zaświeca, nic nie reaguje. Próbowałem przez różne wtyczki i programy i nic. Na lapotpie działa bez problemu, na a33 5g tak samo, u brata na realme 7 po podłączeniu też nic nie było ale po włączeniu w ustawieniach opcji otg od razu go znalazło, u mnie w ustawieniach nie ma nic takiego. Ktoś wie jak to ogarnąć? Dzięki
30 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A czy pobierał Pan aplikacje że sklepu Play Samsung Portable SSD? Screenshot_20230215_195121_Samsung Notes.jpg
misterkotwica
Explorer
Opcje
Tak, nic to nie zmienia, w aplikacji jest disconected. Czasami, jak podłącze do laptopa, odłączę i od razu podłącze do telefonu to znajduję go i działa, po odpięciu i ponownym podpięciu znowu brak reakcji
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy opcję programisty ma Pan włączoną, a w nim debugowanie USB?
misterkotwica
Explorer
Opcje
Tak
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A jaka pojemność jest tego dysku 1T?
0 Like
misterkotwica
Explorer
Opcje
500gb. Zauwyalzem ze jak podłącze do urządzenie które czyta go bez problemy czyli np do a33 5g i od razu do mojego to działa, jak odłączę i od razu podłącze to dalej działa, a jak odłączę i minie powiedzmy pół minuty - minuta to już nie działa. Znowu musze podłączyc np do a33 i wtedy do s20
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsung powinien widzieć go z automatu. Czy probowal Pan wyłączyć I włączyć ponownie S20? Skoro widzi go A33 to tym bardziej S20FE
0 Like
misterkotwica
Explorer
Opcje
Próbowałem wszystko, nawet ustawienia fabryczne
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No to bardzo dziwna sprawa? A próbował Pan sformatować go w S20 jak jest widoczny?