Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

s20+ problem z wifi

(Temat utworzony: 19-08-2020 01:43 PM)
2035 Wyświetlenia
Tomasz0208
Journeyman
Opcje
Witam, łączę się z wifi, śmigam po internecie, chcę zmienić adres strony internetowej i nagle nie może się połączyć, długo myśli. Muszę wyłączyć i wyłączyć wifi w telefonie i problem znika. Na pozostałych urządzeniach tego nie ma, tylko na moim s20+. Proszę o pomoc, nigdy nie miałem takiego problemu, ostatnio użytkowałem s9+ i wszystko było okej. Po kontakcie z dostawcą internetu i sprawdzeniem wszystkiego przez serwisanta problem nie leży po ich stronie, ewidentnie mój s20+ przerywa połączenie wifi, mimo, że pokazuje połączenie z siecią wifi. Uciążliwe jest wyłączanie i włączanie wifi w telefonie żeby móc dalej korzystać. Ustawienia sieciowe były resetowane, telefon ponownie włączony i dalej to samo. Proszę o pomoc!!!
0 Like
32 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek zerknij do tego wątku i wykonaj wskazówki tam opisane. Jeżeli problem będzie występował w dalszym ciągu to daj znać. Na przyszłość zachęcam również do skorzystania z forumowej wyszukiwarki przed zadaniem pytania ponieważ wiele kwestii związanych z problemami zostało już poruszonych tak jak w tym przypadku.

Tomasz0208
Journeyman
Opcje
jakiego wątku?
Tomasz0208
Journeyman
Opcje
proszę o pomoc.. :smiling-face:
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że przeglądasz forum z poziomu aplikacji Samsung Members i dlatego nie widzisz mojego odnośnika. @Kacper2 zdążył już podać odnośnik do wątku.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 może pojawi się aktualizacja Samsung Members i dodadzą powiadomienia, wiadomości i odnośniki itp. bo dużo nowych użytkowników korzysta właśnie z Aplikacji. Ja sam przeglądam tam nowe tematy.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aplikacja z pewnością będzie otrzymywać nowe możliwości. Nasze pomysły i sugestie odnośnie przeglądania forum z poziomu aplikacji warto zgłaszać za pomocą Samsung Members.

GraceeK
Journeyman
Opcje
Witam,

Ostatnimi czasy mam problem z WiFi na Samsung Galaxy S20 FE. Zauważyłem, że tak dzieje się od momentu gdy zrobiłem upgrade do Androida 13. Problem polega na tym, że połączę się poprzez WiFi i przez jakiś czas to połączenie działa. Następnie po jakimś czasie tracę internet, lecz połączenie z WiFi nadal jest aktywne. Gdy się rozłączę i próbuje połączyć na nowo to mam komunikat o po prostu o błędzie a następnie nawet o nieprawidłowym haśle. Po dłużej chwili próbuje się połączyć i się to udaje No i ponownie zatacza się koło.

Najlepsze jest to, że pozostałe urządzenia (laptop, dekodery, TV i PC) nie mają takiego problemu. Mało tego, wymiana routera też nie pomogła 😕

Proszę o pomoc bądź ewentualne wskazówki :smiling-face: 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Router wymieniłeś na inny model? Spróbuj na początek zresetować ustawienia sieciowe w telefonie. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.