Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20+ Podlaczone urzadzenie USB nie jest obslugiwane, sluchawki

(Temat utworzony: 14-11-2020 05:31 PM)
49305 Wyświetlenia
Wisnai
First Poster
Opcje

Witam, dzisiaj rano podłączyłem orginalne sluchawki do telefonu  i system wyświetlał ze urzadzenie podlaczono i zaraz odłączono wyczyscilem  gniazdo, problem nie zniknął wiec udałem się do sklepu po inne sluchawki (budżetówki z kiosku)w celu sprawdzenia czy wina lezy po stronie telefonu lub słuchawek. Po podłączeniu słuchawek wyskoczył komunikat Podlaczone urzadzenie USB nie jest obslugiwane. Nie mogę znaleźć nic na ten temat w internecie, z góry dziękuję za pomoc

24 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji USBSettings i ponownie podłącz oryginalne słuchawki. Do kompletu wykonaj jeszcze wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

wipe cache partition: https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Poradnik-Soft-Hard-Reset-Tryb-Bezpieczny-i-...

czyszczenie USBSettings: https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/problemy-z-%C5%82adowaniem-sprawd%C5%BA-pot...

kubanaro
Pathfinder
Opcje

@Wisnaia w jaki sposób podłączyłeś słuchawki z kiosku? Mają usb-c czy skorzystałeś z przejściówki?

0 Like
olka1
Student
Opcje
Mam to samo z słuchawkami 😌😔
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @olka1 

Problem z oryginalnymi? 

0 Like
olka1
Student
Opcje
Wlansie nie kupilam na szybko
0 Like
olka1
Student
Opcje
Oczywiście przegapiłam to ze nie ma słuchawek w zestawie:(
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@olka1 Wykonaj wskazówkę podaną wcześniej przez @mirudo24.

0 Like
olka1
Student
Opcje
Dziękuję serdecznie juz sprawdzam 😉
0 Like
Wiktoria
First Poster
Opcje

Mam samsunga s10 lite ale nie mogę wyczyścić danych usbsettings co mam zrobić? Mam ten sam problem czyli urządzenie usb nie jest obsługiwane. Nie są ta oryginale sluchawki jednak ale ten sam problem 

0 Like