Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S10 po aktualizacji nie działa smart view

(Temat utworzony: 11-04-2021 07:21 PM)
2597 Wyświetlenia
Irek01
First Poster
Opcje

0 Like
30 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@Irek01 Nie można już połączyć się z funkcją Chromecast za pomocą aplikacji Smart View. Zamiast tego można użyć aplikacji Google Home.
Irek01
First Poster
Opcje
Ok ale trzeba ją zainstalować czy co bo niemam takiej aplikacji
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
0 Like
Irek01
First Poster
Opcje
Zainstalowałem nie widzi w ogóle mojego tv widzi inne np na innym tv smart view działa bez problemu na tym co chce żeby działało nie łączy się z nim niby jest sparowany i nic
Zona ma a41 i u niej działa bez problemu na wszystkich tv
0 Like
czarny2321
First Poster
Opcje
Mam taks samo na moim s10 i dex też nie dział
0 Like
Irek01
First Poster
Opcje
No i właśnie co z tym zrobić A41 łączy mi się przez Smart view w 2 sek
A tu s10 lipa
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Irek01  @czarny2321  Aktualizacji oprogramowania dokonywaliście przez OTA ?

0 Like
Osk4r
Voyager
Opcje
Po aktualizacji do one ui 3.0 nie jest wspierany chromecast w smart viev, należy zainstalować aplikację google home

Screenshot_20210412-080348_Home.jpg

Rogallo
Pioneer
Opcje

witam nie chce zakładać nowego tematu dlatego dołącze do tego. Podobnie jak kolega mam problem ze smart view, samo "odbicie lustrzane" z telfonu na telewizor dziala bez wiekszych problemow ale już z telewizora na telefon nie. Nie mam na mysli apki google home, tylko wbudowany smart view w gónrej belce. Po próbie wlączenia tego z telewizora na telefon pokazuje sie jedynie czarny ekran po kliknięciu w niego wyskakują jakies opcje typu wyłącz telewizor zmiana kanałów itd i po chwili się rozłącza. Zaznacze jeszcze tylko, że wlączcam to na yt, amazonie i netfixie i efekt jest wszedzie taki sam, moj telewizor nie jest podłączony do zadnej kablówki anteny itp więc nie moge sprawdzić tej opcji na zwykłej tv. Telewizor jest nowy model na 2021 wiec pod tym względem wszystko powinno być ok.

0 Like