Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o ekran braku wsprawcia Gear Vr w s10

(Temat utworzony: 15-01-2022 05:41 PM)
10403 Wyświetlenia
moritz1987
Journeyman
Opcje
Niestety Gear Vr nie jest już obsługiwany w s10 po aktualizacji do androida.  Posiadam nadal gogle. Pomimo braku wspracia oprogramowania oculusa na telefonie nadal jest przecież opcja np. oglądania filmów na YouTube w trybie Vr oraz na niektórych stronach video w onyernecie. Niestety po włożeniu S10 do google, wywala komunikat na cały ekran o braku wsparcia. Nie da się nic z nim zrobić póki się nie wyciągnie telefonu z google. Ja już o tym braku wsparcia wiem , pojawia się za każdym razem. Wie ktoś może jak ten komunikat wyłączyć? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 
0 Like
56 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@mry123 Witam. Masz jakies błędy w systemie, wiec jedynym sensownym rozwiązaniem które możesz zrobić to pełny reset telefonu beż przywracania kopii zapasowej.
mry123
Student
Opcje
Zrobiłem tak, pełny reset bez przywracania kopii zapasowej, i niestety dalej się wyłącza i włącza od nowa. Po włączeniu standardowo pierwsze co to komunikat z gear vr service. Nie mam pojęcia co tu z tym zrobić.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To jedyne wyjście pozostaje wgranie nowego oprogramowania.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mry123 Najbliższy serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Kajzlerek
First Poster
Opcje

Witam

mam problem z nową aktualizacją One UI 4 (android12) na samsung galaxy s10+ ,

otóż posiadam gogle vr które przestały być kompatybilne z moim telefonem... czy jest jakiś sposób na cofnięcie tej aktualizacji do poprzedniej wersji? ,bo to trochę słabe że gogle za 500zl nagle przestają działać...

pozdrawiam

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kajzlerek Witam. Nie ma takiej możliwości.
Bohdan777
First Poster
Opcje

Proponuje w s10 nie zapinać telefonu tam gdzie jest gniazdo, słabe to ale działa.

0 Like