Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problemy oprogramowanie beta One UI 2.0

(Temat utworzony: 03-05-2021 09:02 PM)
392 Wyświetlenia
Jugii
Apprentice
Opcje

Witam. Mam problem z zaaktualizowaniem nowej wersji systemu. W październiku 2019 korzystałam z oprogramowania beta 2.0 , po jakims czasie zrezygnowałam z niego, mimo zrezygnowania nie dostałam do tej pory nowej wersji oprogramowania do zainstalowania, a po włączeniu telefonu ponownie mam ogłoszenie o wersji beta. Telefon był resetowany, ale nic to nie dało. Chciałabym zaaktualizować swój telefon do najnowszej wersji, ponieważ przez aktualną wersję nie mogę używać aplikacji takich jak Netflix czy player. Screenshot_20210503-202902_Software update.jpgScreenshot_20210503-204201_Samsung Members.jpg

0 Like
6 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Przywracałaś ustawienia fabryczne?
0 Like
Jugii
Apprentice
Opcje
Tak i nic to nie dało niestety
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj podłączyć telefon do komputera i wgraj oprogramowanie za pomocą aplikacji Smart Switch. Musisz pobrać aplikację na komputer. Po podłączeniu telefonu powinna pojawić się opcja przywrócenia oprogramowania, po której będziesz mógł zaktualizować telefon. Zabieg ten usuwa wszystkie dane z telefonu.

Smart Switch | Aplikacje mobilne | Samsung Polska
https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Jeżeli telefon nie ma już gwarancji to wgraj oprogramowanie od nowa to powinno odblokować możliwość zaktualizowania
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Alex9152 Wgrywanie oprogramowania przy pomocy Smart Switch, nie narusz gwarancji. 

0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
A to nawet nie wiedziałem dzięki