Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung Galaxy S 20 FE

(Temat utworzony: 24-04-2021 01:10 PM)
728 Wyświetlenia
RoryMcGarrett
First Poster
Opcje

Kupiłam 2 tygodnie temu Samsung s20fe. Mam dwa problemy. 

1. Podczas oglądania np. Netflixa na ekranie co jakiś czas pojawia mi się taka biała linia. Jakby mignięcie energii. Nie jest to specjalnie uciążliwe, ale boję się, że może mój ekran w końcu paść. 

2. Podczas ładowania telefonu jak włączam grę to ekran gaśnie i muszę go od nowa włączać. Wczoraj miałam video rozmowę z koleżanką i ładowałam telefon i co kilka minut ekran po prostu gasł. Nie miałam tego problemu wcześniej jak nie ładowałam telefonu.

Czy reklamować czy co robić?

5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RoryMcGarrett  Witam

Proponuje wykonać reset fabryczny telefonu bez przywracania kopii i zobaczymy czy dalej bedą te problemy występowały.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

pitulka
Student
Opcje
Witam. Posiadam s20 FE. Podczas włączenia aparatu w każdej aplikacji ekran gasnie. Kompletnie czarny, gdy przesunę aby zamknąć aplikacje wraca ekran. Dodam, że potrafi wariować w postaci "blue screena". 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pitulka  Witam

Tak się dzieje gdy chcesz wejść do aparatu poprzez aplikację?

A jak wejdziesz bezpośrednio w aparat?

pitulka
Student
Opcje
To się dzieje gdy na ekranie ma być otworzony obraz z kamery. Z instagrama, snapczatu czy aparatu.
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@pitulka spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji aparat.

Ustawienia > Aplikacje > Pamięć, kolejno wyczyść dane i pamięć. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.