Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z s21 ultra

(Temat utworzony: 20-09-2021 11:26 PM)
747 Wyświetlenia
Members_BtoqnMs
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z aktualizacjami. Pojawia mi się komunikat "łączenie z serwerem" a potem "błąd rejestracji". Również nie działa mi google pay ponieważ nie udalo sie ukończyć konfiguracji. Telefon nie był rootowany wrocil nie dawno z serwisu.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_BtoqnMs, jeśli chodzi o G Pay, to zobacz na koncie, czy przypadkiem karta i dane już się nie dodały, jeśli tak, to usuń je i spróbuj skonfigurować aplikację od nowa. Już dokładnie nie pamiętam, ale chyba miałem coś podobnego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_BtoqnMs
First Poster
Opcje

Niestety też próbowałem. Nie jest to jedyna aplikacja netflix też nie działa bo prosi o aktualizacjie, a tej nie mogę wykonać, informacja ta aplikacja nie jest juz zgodna z Twoim urządzeniem. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_BtoqnMs, Sprawdź i podaj nam Twój status certyfikacji urządzenia. Możesz to zrobić przechodząc do Sklep Play --> Ustawienia --> Informacje --> Certyfikat Play Protect.

Screenshot_20210923-232129_Google Play Store.jpg

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_BtoqnMs, ja również proponuję raz jeszcze pójść do serwisu i wgrać oprogramowanie na nowo.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_BtoqnMs
First Poster
Opcje

No właśnie nie jest certyfikowane i nie wiem dlaczego obrazu mówię że nie robiłem roota ani tym podobnych rzeczy 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że nic więcej nie wymyślimy na forum. Skorzystaj z wcześniejszych podpowiedzi i udaj się do serwisu.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_BtoqnMs, Wykonaj jeszcze twardy reset urządzenia bez przywracania kopii zapasowej. Jeśli certyfikacja nie powróci, to niestety pozostaje serwis.

[Poradnik] Soft / Hard Reset, Tryb Bezpieczny i Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

Lukas07
Pioneer
Opcje

Te telefony nie maja gwarancji wiec nie ma co wysylac ich tam nawet

https://www.wykop.pl/link/6293025/masz-samsunga-to-nie-masz-gwarancji-i-jak-klient-jest-olewany-wers... 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukas07, jeszcze nie wczytywałem się w to, co napisałeś na Wykopie, ale na wstępie dwie ważne prośby:

1. Nie spamuj tą samą wiadomością we wszystkich możliwych zakątkach forum, żadnego pozytywnego efektu to nie przyniesie, a możesz zostać zablokowany.

2. Niezależnie od tego, co się u Ciebie zadziało, zawsze masz ścieżkę reklamacyjną. Formularz, w którym możesz opisać i zgłosić sprawę do działu Reklamacji znajdziesz TU. A mówienie, że Samsung nie ma gwarancji, to już w ogóle nieprawda, bo chociażby na forum znajdziesz setki wątków, gdzie są opisane sytuacje, kiedy gwarancyjna naprawa urządzenia rozwiązała problem, więc uważajmy na słowa.

Witaj na Forum Samsung!

Lukas07
Pioneer
Opcje

To czemu w każdym wypadku Samsung nie naprawił mojego urządzenia, a powinien? Rekojmia nie obejmuje tego, bo naprawa jest możliwa po przez wymianę na sztukę ze Snapdragonem, ale samsung chowa głowę w piasek i zamiast to zrobić, to zmienia specyfikację na stronie i nie widzi problemu. Blokada tylko potwierdzi, że lepiej problem schować pod dywan i udawać że nic się nie stało, a klient bez telefonu i wymyślanie już teraz że coś było robione.  Tak samo dział reklamacji nie odezwał się do dziś dzień, więc może ktoś tutaj znajdzie się kompetentny i poda kontakt do kogoś, kto mi naprawi sprzęt, po przez usunięcie z płyty usterki Exynos 990.

0 Like