Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kartą pamięci.

(Temat utworzony: 05-10-2021 05:50 PM)
781 Wyświetlenia
MaciekGiee
Explorer
Opcje
Cześć Wszystkim. Ma ktoś taki problem jak ja ? Około 3 miesięcy nie miałem włożonej karty pamięci w telefonie i teraz gdy wkładam czy starą kartę czy nową ze sklepu po prostu żadnej nie wykrywa. Zastanawiam się czy problem się nie pojawił wraz z najnowszą aktualizacją. Macie podobnie ?
Jakieś porady/pomysły ?
0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaciekGiee  Cześć 

Wykonaj kroki podane przez kolegę wcześniej,  jeżeli nie pomoże to może oznaczać usterkę gniazda karty pamięci. 

fabiank112
Explorer
Opcje
Witam w listopadzie 2021 kupiłem s20fe 5g i osobno karte pamięci dziś po prawie 2 latach pisze komunikat problem z kartą pamięci będzie działać w trybie odczytu i nie mogę nagrywać filmów ani robić zdjęć na karte co robić czy kartą do wymiany czy to problem softu.
Miedziany_Ryszard
Pathfinder
Opcje
Spróbuj zgrać dane z karty na PC ,następnie włóż kartę do telefonu i z formatuj z poziomu telefonu
fabiank112
Explorer
Opcje
Ok
puliuss
First Poster
Opcje

od dluzszego czasu karta pamieci ustawiona jest jako do odczytu, w zdjeciach google mam wszystkie zdjecia natomiast w galerii samsung juz nie, jak to naprawic? 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@puliuss, Skopiuj w bezpieczne miejsce wszystkie dane i wykonaj jej formatowanie. Jaki dokładnie model karty posiadasz ?