Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Huawei Health na s10e

(Temat utworzony: 14-12-2019 11:46 PM)
30085 Wyświetlenia
Gadom
Explorer
Opcje
Witam.

Mam problem z aplikacją Huawei Health na swoim s10e która nie działa. Posiadam zegarek Huawei Watch GT Active i jak wiadomo do działania potrzebuje aplikacji Huaweia. Instaluje Huawei Health oraz Huawei Moblie Services i z ta druga aplikacja mam problem ponieważ gdy uruchamiam Huawei Health wyskakuje mi komunikat że Huawei Moblie Services przestał działać. Próbowałem odinstalować i zainstalować na nowo aplikacje, robiłem restart telefonu i nawet wipe catch partition i nic. Nie mam pojęcia co robić w takiej sytuacji.
Zauważyłem też w sklepie play że aplikacja Android System WebView wisi ciągle nad instalacja i tak już od paru godzin i nie chce się zainstalować, czy to może mieć jakiś związek ?

Pozdrawiam
0 Like
56 Odpowiedzi
Lisia
First Poster
Opcje

Witam , czy wiesz może dlaczego aplikacja jest po polsku i chińsku?? Nie ma możliwości żeby była tylko po polsku?? 

Nie podobają mi się te chińskie znaki ....

0 Like
JanuszWW
Journeyman
Opcje

Mam wersję Huawei Zdrowie 10.1.0.511 i wszystko jest po polsku.

0 Like
Lisia
First Poster
Opcje

Cześć , czy mogę prosić o podanie strony z której była ściągana ta wersja ?:)

0 Like
JanuszWW
Journeyman
Opcje

Wszystko co dotyczy urządzeń Huawei instalujesz z aplikacji Huawei AppGallery, a nie z Google Play. Opisałem to duzo wątkow wczesniej. Sprawdź proszę ten temat od poczatku wymiany uwag.

Oczywiście musisz miec Huawei ID (trzeba sie u nich zarejestrować)

0 Like
Muzyk25
Student
Opcje

Dzięki za odpowiedź, kupiłem samsung watch, więc nieaktualne 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Muzyk25  W takim razie życzę miłego użytkowania Galaxy Watch. 

Lisia
First Poster
Opcje

Ja mam telefon samsung A70

0 Like