Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienie na ekranie blokady

(Temat utworzony: 01-02-2021 08:55 PM)
917 Wyświetlenia
juber1981
Pathfinder
Opcje
Witam. Mam ustawienie które na belce pokazuje mi pogodę. Niestety na ekranie blokady też to widnieje. Nie mogę znaleźć opcji wyłączenia powiadomienia poszczególnych aplikacji na ekranie blokady.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Jest to możliwe, ale wymaga od Ciebie trochę pracy. W zależności, jakie powiadomienia oraz aplikacje mają nie pokazywać się na ekranie blokady dostosuj podaną poniżej ścieżkę do swoich wymagań.

Ustawienia -> Aplikacje -> Wybrana aplikacja -> Powiadomienia -> Rodzaj powiadomienia -> Ekran blokady -> Nie pokazuj powiadomień

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
zołza
Explorer
Opcje
Ja usuwam z pulpitu całkowicie
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Jest to możliwe, ale wymaga od Ciebie trochę pracy. W zależności, jakie powiadomienia oraz aplikacje mają nie pokazywać się na ekranie blokady dostosuj podaną poniżej ścieżkę do swoich wymagań.

Ustawienia -> Aplikacje -> Wybrana aplikacja -> Powiadomienia -> Rodzaj powiadomienia -> Ekran blokady -> Nie pokazuj powiadomień

juber1981
Pathfinder
Opcje
Tego właśnie szukałem. Wielkie dzięki 🍺
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Proszę 🙂. Daj znać po czasie, czy wszystko działa, jak chciałeś. W razie potrzeby służę pomocą. 

juber1981
Pathfinder
Opcje
Na razie jest miodzio. Po aktualizacji robiłem hard reset bez przywracania ustawień i apek.