Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

podświetlenie krawędzi samsung Galaxy s20 plus

(Temat utworzony: 31-10-2020 02:28 PM)
4622 Wyświetlenia
areczek
Journeyman
Opcje
Czemu na przedmiotowym modelu nie podświetla mi krawędzi przy powiadomieniach sms itp.? Oczywiście funkcja włączona w ustawieniach. Może musze coś wyłączyć np. Awans on display?
0 Like
9 Odpowiedzi
Szporsky
Journeyman
Opcje
wejdz w Ustawienia > Wyswietlacz > Ekran krawędziowy. i nastepnie wlacz podświetlenie krawedziowe. mozesz dostosowac pod siebie. pozdro
0 Like
areczek
Journeyman
Opcje
robiłem tak i mimo wszystko nie podświetlenie mi po przyjściu smsn
0 Like
areczek
Journeyman
Opcje
jest już ok dziękować
0 Like
Marsel
Journeyman
Opcje

Po aktualizacji systemu operacyjnego, opcja ta znika. Wiesz może gdzie ją znaleźć i jak aktywować? A może potrzebna osobna aplikacja ze sklepu google / samsung?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marsel, W nakładce One UI 3 podświetlenie krawędziowe zostało przeniesione w inne miejsce. W tej wiadomości szczegółowo opisałem, gdzie teraz znajduje się Podświetlenie krawędziowe.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/ekran-krawedziowy/m-p/2429017/highlight/true#M8...

doris8922
First Poster
Opcje
hej czy ktoś mi powie gdzie znajdę podświetlenie krawędziowe wcześniej jakoś udało mi się to odszukać lecz teraz nie mogę znaleźć
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Przecież w tym wątku masz linki gdzie @kamil40013 , dokładnie opisał gdzie znajduję się ta funkcjonalność .

BartGaz
First Poster
Opcje
A wiecie jak mogę zmienić kolor powiadomienia dla poszczególnych aplikacji? Kiedyś mogłem ustawić własny kolor, każdy inny dla poszczególnych apek, teraz mam opcję "kolory aplikacji" (w której to np messenger i instagram mają ten sam kolor a kolor powiadomienia sms zmienił mi się z białego (który to ustawiałem sam) na jasnoniebieski) albo "jeden kolor dla wszystkiego". Da radę to pozmieniać?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BartGaz, W One UI 3 nie ma takiej możliwości. Zajrzyj do poniższej wiadomości, w której opisałem obecnie dostępne opcje związane z kolorami podświetlenia krawędziowego.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/ekran-krawedziowy/m-p/2510906/highlight/true#M9...