Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po uruchomieniu ponownie-telefon nie chce się włączyć

(Temat utworzony: 01-11-2019 01:39 PM)
2080 Wyświetlenia
Narewiak
Explorer
Opcje

Hej,

Mam problem z S10+. Po każdym uruchomieniu ponownie telefon nie chce się włączyć. Muszę mu zrobić wipa data/factory reset i dopiero się włączy i tak za każdym razem. Kolejnym problemem jest to, że telefon nie chce przyjąć kodu pin 

Mam filmiki, ale nie wiem czy tu da się je wstawić. Wstawiam ss na którym widać co się pokazujeScreenshot_20191101-133817_Gallery.jpg

0 Like
26 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Narewiak  Problem jest znany czy telefon masz taką wersję softu G975FXXS3ASJG ?

https://eu.community.samsung.com/t5/Pytania/B%C5%82%C4%99dny-pin-do-telefonu/td-p/1370862

0 Like
Narewiak
Explorer
Opcje
Mam czyste Xeo. Tylko czy to ma się tak dziać przy każdym uruchamianiu ponownie?
0 Like
Narewiak
Explorer
Opcje
Tak, Mam tą wersję. Pin dla mnie nie jest takim problemem jak uruchamianie telefonu
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To pokaż, ten nagrany film może go wrzucić z dysku Google. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Narewiak, na Twoim miejscu ponownie wgrałbym najnowszą wersję beta. W ten sposób zostanie usunięty błąd z odblokowaniem telefonu. Odnośnie włączania telefonu to takie zachowanie telefonu nie powinno mieć miejsca. Spróbuj wgrać najnowszą betę, która usunie błąd z odblokowaniem. Następnie wypisz się z programu testowego i przywróć oprogramowanie za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch.

Narewiak
Explorer
Opcje
@mirudo24 okej. Tylko teraz nie mogę przystąpić do bety bo mam informację że zrezygnowałem. Jak mam znowu się zapisać?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Narewiak, po skonfigurowaniu telefonu odczekaj 24 godziny i sprawdź dostępność aktualizacji w ustawieniach telefonu. Jeżeli telefon nie wyszuka aktualizacji beta to będziemy szukać innych rozwiązań.

Narewiak
Explorer
Opcje
Niestety do tej pory nie wyszukało mi aktualizacji do beta 10
0 Like