Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Połączone urządzenie USB nie jest obsługiwane

(Temat utworzony: 02-12-2020 06:16 PM)
8422 Wyświetlenia
ogar0103
Journeyman
Opcje

Hej, mam problem z kablem aux. Kupilam kabel aux z usb typu C żeby móc połączyć telefon (Samsung Galaxy S10lite) z samochodem, ale po połączeniu się pokazuje mi się komunikat, że urzadzenie usb nie jest obsługiwane. Czy to kwestia nieoryginalnego kabla innej marki niz samsung czy może trzeba zmienić cos w ustawieniach telefonu? 

0 Like
13 Odpowiedzi
szeryf37
Pioneer
Opcje
Myślę,że chodzi raczej o samochód Nie ma on możliwości takiego połączenia lub trzeba włączyć sygnał aux w samochodzie Raczej obstawiam 1 możliwość.
0 Like
ogar0103
Journeyman
Opcje

Samochód ma możliwość połączenia sie przez kabel aux i włączyłam "sygnał" i zaraz po tym na telefonie wyskoczył ten komunikat o usb

0 Like
szeryf37
Pioneer
Opcje
Rozumiem,że chodzi ci o podłączenie do radioodbiornika w samochodzie
0 Like
szeryf37
Pioneer
Opcje
Ja w swoim renault clio IV mam możliwość odtwarzania z pendriva ,ale.mojego telefonu także nie widzi z uwagi na różne systemy w samochodach Jeśli masz system android w samochodzie to powinno się dać odtwarzać
0 Like
ogar0103
Journeyman
Opcje

Tak 

received_208210637480024.jpeg

0 Like
Monika88
First Poster
Opcje
Mam podobny problem tzn zepsuł mi się kabel od ładowarki oryginalnej do samsung galaxy a42 ,kupiłam kabel usb typu C do szybkiego ładowania i po podłączeniu do oryginalnej kostki wyskoczył komunikat że połączone urządzenie usb nie jest obsługiwane.
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@Monika88 Rekomendowane jest korzystanie z oryginalnych akcesoriów.

0 Like
Patryczek20
First Poster
Opcje
Czy Ma ktoś odpowiedź na to?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Patryczek20 Chodzi Ci o komunikat o nieobsługiwanym sprzęcie? Najczęściej pojawia się przy nieoryginalnych przewodach i adapterach, które nie mają pełnej kompatybilności. Z jakim urządzeniem natrafiłeś na problem?

0 Like