Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pielegnacja urzadzenia

(Temat utworzony: 03-02-2019 06:39 PM)
2025 Wyświetlenia
szymeczek
Explorer
Opcje

Cześć. Od jakiegoś czasu Pielęgnacja Urządzenia działa mi jakoś nieudolnie. Bardzo długo mieli i po długim oczekiwaniu pokazuje 98%. Od razu po uruchomieniu zawsze wskazuje 95%. Póżniej długo przetwarza i 98%. Robilem już reset i ustawienia fabryczne. Miał może ktoś coś podobnego ?

Pozdrawiam wszystkich 

Szymon

0 Like
Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, aktualizacje są udostępniane przynajmniej raz w miesiącu. Są to przede wszystkim poprawki bezpieczeństwa, które przy okazji mogą wprowadzać inne poprawki i udoskonalenia :winking-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, na Note9 pojawiła się aktualizacja aplikacji do wersji 10.0.00.37. Sprawdź czy u Ciebie też jest dostępna nowa wersja. Jeżeli tak to daj znać czy aplikacja działa lepiej po aktualizacji.

szymeczek
Explorer
Opcje

Tak. Dziękuję Ci bardzo nismo. Potwierdzam. Jest uaktualnienie aplikacji Device Care. Uaktualniłem, odpaliłem i działa błyskawicznie, tak jak powinno i tak jak działało przed wystąpieniem problemu....A może nawet szybciej 😊 Jeszcze raz dziękuję Ci za wsparcie techniczne. Dużo lepsze niż u źródła czyli w Samsung Members. Pozdrowienia

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, nie ma sprawy! Najważniejsze, że problem został rozwiązany :winking-face:

0 Like
Arcziii
Navigator
Opcje
3 dni temu była aktualizacja danej apikachi Pielęgnacja urządzenie. Jest trochę (tylko trochę) szybsza i nie staje na 95% bez końca
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Arcziii  Pisaliśmy już, a dokładniej, napisał o tym kolega @mirudo24 : Aplikacja do optymalizacji urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.