Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja do optymalizacji urządzenia.

(Temat utworzony: 07-02-2019 09:35 AM)
396 Wyświetlenia
kiler73
Pioneer
Opcje

Dlaczego aplikacja do optymalizacji urządzenia tak znacząco zwolniła? Przedtem było to kilka sekund teraz kilkanaście. Samsung Galaxy s9+

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kamil40013 tak jak już kiedyś pisaliśmy w przypadku innych problemów. Ich występowanie zależy w duzej mierze od sposobu konfiguracji systemu i do instalowanycg aplikacji.

Jak wiadomo, wariantów może być tyle ilu użytkowników. I stąd u jednych coś występuje a u innych nie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kiler73
Pioneer
Opcje

To nie dokońca tak jest. Ja od momentu kiedy działał szybko nic nie instalowałem ani nic nie zmieniałem w konfiguracji urządzenia . 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W ciągu kilku dni powinna pojawić się aktualizacja oprogramowania dla S9 i S9+ o numerze 2CSA2. Być może nowe oprogramowanie zawiera poprawkę dla opisywanego błędu :thinking-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kiler73 niestety tak jest. Już tu wspólnie na forum stwierdziliśmy, że przy tej samej wersji softu u jednych występują jakieś niedomagania a u innych nie.

Przypadki różnych zachowań tego samego modelu z tym samym softem występowały również w czasie betatestów.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
kiler73
Pioneer
Opcje
Ja rozumiem. Jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza .Dziwi mnie to że aplikacja w jeden dzień działa szybko a na drugi mimo że nic się nie uaktualniało ani nie instalowało tak znacząco zwalnia.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kiler73 niestety tu na forum nie udało się nam do końca stwierdzić czym spowodowane jest takie a nie inne działanie.

Sprawdzam co pewien czas, nawet teraz przed napisaniem tego postu i u mnie są to 2 standardowe obroty kółeczka po czym dostaję pełne info.

kiler73
Pioneer
Opcje
U mnie to 12/15 obrotów. Czasem więcej.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

U mnie jest tak.SmartSelect_20190117-114556_Device care.gif

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj pojawiła się aktualizacja aplikacji Pielęgnacja urządzenia do wersji 10.0.00.37. Dajcie znać czy problem wolnego ładowania aplikacji został rozwiązany w tej wersji.

Screenshot_20190207-092217_Device care.jpg

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24 , Po jej zainstalowaniu wygląda na to, że naprawiono błędy, o których pisaliśmy. Teraz po wejściu w aplikację czekam ok. 4 sekundy na wynik, a nie 40 tak jak wcześniej. Błędu z pustym tłem także nie udało mi się odtworzyć na tej wersji. Jest ok :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: Przynajmniej u mnie.