Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pęknięcie ekranu/ Digitizera

(Temat utworzony: 08-01-2021 05:32 PM)
1270 Wyświetlenia
SzymUn
Student
Opcje
Witam,

Na moim Samsungu Galaxy s20 Fe pojawiło się pęknięcie - telefon leżał w samochodzie podczAs drogi do pracy. 

Jak widać na zdjęciach telefon nigdy nie upadł, szkło na ekranie dalej całe. 
Moje pytanie czy mogę to reklamować ? 

Pozdrawiam 
15 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Reklamować możesz, ale raczej naprawa odpłatna.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
po co to pytać w taki sposób, trzeba napisać upadł i zbił się ekran , na przyszłość ubezpiecz telefon od stłuczenia, teraz musisz zapłacić za nieuwagę
SzymUn
Student
Opcje
Gdyby upadł nie robił byk z siebie debila.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tylko pracownicy Autoryzowanego Punktu Serwisowego są upoważnieni do oceny przyczyn wad produktu. Niestety, ale przepisy gwarancyjne wyraźnie wskazują, że tylko technicy lub inżynierowie firmy Samsung mogą dokonywać opinii technicznych. W przypadku kiedy nie zgadzamy, się z opinią producenta to zawsze zostaje nam możliwość skorzystania ze wsparcia rzeczoznawcy, który specjalizuje się w konkretnej dziedzinie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wszelkie pęknięcia, ubicia, zarysowania i inne uszkodzenia pochodzenia mechanicznego nie są uwzględniane w ramach gwarancji producenta. Tylko pracownicy serwisu mogą wydać opinię techniczną zgodnie z tym co napisał @vdsl2.

michug88
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. Ekran pękł, mimo że nie upadł
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @michug88 

Pozostaje serwis, bo na forum tego nie naprawimy. 

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Members_rlGHIrc
First Poster
Opcje

Ciekawb jestem jak się to potoczyło, bo mi też właśnie pękł ekran mimo braku uszkodzenia.

0 Like
Matteusz1
First Poster
Opcje

Dzień dobry!

Czy ktoś z was miał może problem z samoistnym pęknięciem wzdłuż ekranu i wie jak mozna to rozwiązać. Telefon Samsung S20FE ma 5 miesiecy i na pewno nie zostal uszkodzony mechanicznie.
0 Like