Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oficjalne etui i akcesoria dla serii Galaxy S20

(Temat utworzony: 12-02-2020 09:05 PM)
1293 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

galaxy-s20_accessories_kv_type_a.jpg

Wraz z premierą serii Galaxy S20 przygotowano całe portfolio nowych akcesoriów. W tym wątku przedstawię Wam co Samsung ma tym razem do zaoferowania. W końcu chcemy chronić i wykorzystać nasz smartfon jak najlepiej. Część akcesoriów można już zamawiać i będą one wysyłane od 10.03. Na inne będziemy musieli zaczekać trochę dłużej.

Etui Smart LED View Cover

Dostępne kolory: Czarny, Biały, Niebieski, Różowy, Szary

Tradycyjne etui z klapką, która posiada wbudowane diody LED służące do wyświetlania, np. godziny oraz prostych powiadomień.  Pozwala ono na odebranie połączenia bez otwarcia klapki. Dodatkowo mamy możliwość tworzenia własnych ikon dzięki specjalnej aplikacji dostępnej po założeniu etui.

1.jpg2.jpg

Etui Clear View Cover

Dostępne kolory: Czarny, Biały, Niebieski, Różowy, Szary

Zaletą tego etui jest możliwość sterowania telefonem z poziomu okienka po prawej stronie. Bez otwierania klapki możemy odbierać lub orzucać połączenia, obsługiwać odtwarzać muzyki, czy podglądać szczegółowo powiadomienia.

3.jpg4.jpg

Etui skórzane (Leather Cover)

Dostępne kolory: Czarny, Niebieski, Czerwony, Brązowy, Szary, Jasnoszary

Miękka i elegancka skóra. Ten cover nada  urządzeniu profesjonalny wygląd, a dzięki szerokiemu wyborowi kolorów możemy je dopasować do naszego stylu. Możemy wybrać pomiędzy klasyczną czernią lub jaśniejszymi kolorami.

5.jpg6.jpg

Etui silikonowe (Silicone Cover)

Dostępne kolory: Czarny, Biały, Niebieski, Rózowy, Granatowy, Szary

Gładkie, smukłe i elastyczne. Chroni telefon przed upadkami, zadrapaniami oraz zapewnia pewny chwyt.

1.jpg2.jpg

Etui Smart LED Cover

Dostępne kolory: Czarny, Biały, Niebieski, Rózowy, Szary

LED Cover chroni tył Twojego urządzenia oraz pokazuje powiadomienia świetle jeśli telefon leży ekranem do dołu. Jest to idealny wybór dla osób które chcą się wyrózniać. Ciekawą funkcją jest efekt gwiazd przedstawiony na grafice poniżej.

1.jpg2.jpg

Ochronne etui Standing Cover

Dostępne kolory: Czarny, Srebrny

Najlepszy wybór jeśli nasz telefon potrzebuje najlepszej ochrony. Zapewnie wojskowy poziom wytrzymałości dzięki zgodności ze standardem MIL-STD-810G-516.7. Dodatkowo posiada z tyłu rozkładaną podpórkę, która przyda się podczas oglądania filmów zarówno w pionie jak i poziomie.

1.jpg2.jpg

Etui Kvadrat Cover

Dostępne kolory: Zielony, Czerwony, Szary

Kvadrat Cover, to nowość jeśli chodzi o oficjalne etui. Zapewnia unikalny i stylowy wygląd Twojego Galaxy, jednocześnie chroniąc go materiałem firmy Kvadrat.

kv1.jpgkv2.jpg

Powerbank (25W)

Oprócz etui, nie mogło także zabraknąć nowych powerbanków. Wstępnie wiadomo, że będzie dostępna wersja z i bez przewodowego ładowania o pojemności 10 000 mAh. Najważniejszą cechą tych banków jest możliwość przewodowego ładowania urządzeń z prędkością 25W.

pb.jpgpb2.jpg

Podwójna super szybka ładowarka samochodowa 45W

Ładowarka samochodowa umożliwiająca łądowanie dwóch urządzeń jednocześnie. Pierwsze urządzenie może być ładowane z mocą 45W, a drugie 15W. Ładowarka dwa wyjścia - USB typu A oraz USB typu C. Na ten moment nie wiadomo, czy będzie oficjalnie dostępna w Polsce.

galaxy-s20_accessories_charger_m.jpg

Które etui lub akcesoria najbardziej Wam odpowiadają ? A może proponujecie zakupić inne wyżej nie wymienione etui. Zachęcam do dzielenia się w wątku waszymi opiniami oraz propozycjami :smiling-face:

13 Odpowiedzi
Antek19
Student
Opcje

Osobiście używam od ~3 miesięcy etui https://caseworld.pl/etui-ringke-air-s-samsung-galaxy-s20-black i jestem zadowolony. Eleganckie, minimalistyczne. Telefon upadł mi 2 razy, raz na płytki, raz na panele i zero uszkodzeń. 

suugababe
Student
Opcje
Cześć, czy wiecie może, czy case'y na modele S20 i S20 FE są takie same? Dużo większy jest wybór dla S20 i chciałabym wiedziec, czy jak go kupię to będzie pasował do mojego S20 FE
Z góry dzięki za odpowiedzi! 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@suugababe  Cześć 

Nie będą pasować,  jego wymiary to

159.80 x 74.50 x 8.40 mm

151.70 x 69.10 x 7.90 mm

suugababe
Student
Opcje
Cześć, dzięki wielkie!
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@suugababe  Proszę bardzo 🙂

0 Like
1971ultra
Journeyman
Opcje

Napiszcie jakie macie etui i ewentualnie czy naklejać szybkę zabezpieczającą przed upadkiem S20FE? Co polecacie 

0 Like
Members_JIMivAJ
First Poster
Opcje
Do kazdego telefonu jaki kupuje nowy szukam etui typu hammer/pancerne lub skrecane, telefon to nie obrazek na pokaz i jest drogi wiec zabezpieczam kazdy swoj telefon tak ze moge nim zucic o sciane kopnac itd i wiem ze nic mu sie nie stanie. Co do szkla ochronnego zelazy jakie uzyjesz etui jezeli otwarte jak najbardziej zalozyc
0 Like
Procelek
Explorer
Opcje
Ja do tego telefonu posiadam pancerne etui i szkło hartowane ponieważ już parę razy upadł więc lepiej się zabezpieczyć;) a co do polecenia to do etui to raczej kwestią gustu a co do szkła to nie wiem ja kupywalem wraz z etui i jestem zadowolony :smiling-face:
0 Like
Kamil4u
Journeyman
Opcje
Szybka odpada że względu na czytnik w ekranie - to działa ale szkło mocno upośledza jego pracę. Ja kupuje folie hydrożelowe 360⁰ na aliexpress. Jest na prawdę dobra, jeden kawałek folii okleja front, boki i tył telefonu jednocześnie. Na s21 mam tak samo
0 Like