Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Oczka aparatu mam zaparowane tak jak by woda się dostała i nie mogę robić zdjęć

(Temat utworzony: 27-04-2023 08:01 AM)
9944 Wyświetlenia
Damian3
Explorer
Opcje
W moim s 21 3 oczka aparatu mi za parowały i nie mogę robić zdjęć a wogole go nie zamoczyłem tylko jechałem rowerem jak padał deszcz a telefon miałem w kieszeni czy moge oddać na gwarancję???

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Damian3
Explorer
Opcje
Tylnia klapka kolo wyspy aparatów odchodzi po prostu odkleja się to już wiadomo jaka przyczyna

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

31 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Damian3  Dzień dobry 

Najlepiej udacsie do serwisu,  obejrzy telefon i zobaczymy czy uda się naprawić na gwarancji 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy telefon był już naprawiany kiedyś? Mógłby pan zrobić zdjęcie jak to wygląda?
Damian3
Explorer
Opcje
Nie nigdy nie był naprawianyimage000000_1000002618_1682580064.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli dostała się woda, to najczęściej przez szufladkę od karty SIM. Telefon rozumiem że nie jest nigdzie pęknięty?
Damian3
Explorer
Opcje
Nie nadnego pekniecia , wszystko działa dobrze tylko ta woda poczekam parę dni może odparuje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To nie chodzi o to że odparuje Panu, tylko ze sie tam dostala w jakis sposób? Dlugo Pan z nim przebywał na deszczu?
Damian3
Explorer
Opcje
Z pol godziny jechałem i deszcz padał mocno a miałem w kieszeni w kurce na zamek i dodam że mam etui i szklo
Rozwiązanie
Damian3
Explorer
Opcje
Tylnia klapka kolo wyspy aparatów odchodzi po prostu odkleja się to już wiadomo jaka przyczyna
Members_S2Jovl4
First Poster
Opcje

@Damian3  napisał(a):
Tylnia klapka kolo wyspy aparatów odchodzi po prostu odkleja się to już wiadomo jaka przyczyną

Oddał Pan na gwarancję?