Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na Galaxy s10 nie nogę podłączyć karty płatniczej - Błąd Serwera U1000/P/65UDB

(Temat utworzony: 28-12-2019 10:01 AM)
322 Wyświetlenia
Witowsky
First Poster
Opcje

Kupiłem 4 marca przedpremierowe Galaxy s10, którego odebrałem 7 marca.

Telefon działa sprawnie i nie ma wad, lecz chciałem dodać do niego kartę płatniczą, pojawił mi się błąd "BŁĄD: Wystąpił błąd serwera.(Błąd:U1000/P/65UDB)"

Dla pewności podałem 2 kartę która również nie działała.

0 Like
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Devils1100, niestety na forum nie udało się znaleźć rozwiązania. Spróbuj wyłączyć oraz ponownie włączyć telefon. Odczekaj również kilka godzin i ponów próbę. W razie niepowodzenia zachęcam do kontaktu z firmą Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members.

0 Like
Devils1100
First Poster
Opcje
Dziękuje bardzo :smiling-face: postaram się to uczynić
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Devils1100, nie ma sprawy. Koniecznie daj znać czy udało się rozwiązać problem.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Devils1100 czy używałeś wcześniej karty, którą chcesz dodać do konta, do płatności internetowych? Pytam, bo niektóre karty nie obsługują tej usługi i stąd może wynikać błąd.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Misiek1
First Poster
Opcje

Witam, mam również problem z dodaniem karty. Gdy spróbuję dodać karte do sklepu galaxy store to wyskakuje takie cos: "odrzucilismy twoja rejestracje, żeby cię chronić przed potencjalnym oszustwem. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z obsługą klienta.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Misiek1, jaka to karta? Czy kartę z powodzeniem dodałeś np. do konta Google?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Misiek1 a możesz coś napisać o statusie telefonu/oprogramowania i certyfikat play protect. Oficjalny, czy?

sklep.jpg   system.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like