Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mikrofon i głośnik nie działa pod czas połączeń telefonicznych

(Temat utworzony: 30-07-2022 03:05 PM)
1867 Wyświetlenia
Hakanna
Journeyman
Opcje
Co kilka dni muszę restartować telefon, bo jak odbieram albo wykonuje połączenie telefoniczne nie słyszę rozmówcy, ani on nie słyszę mnie. Po ponownym uruchomieniu telefonu już wszystko jest ok na najbliższe kilka dni. Co mogę z tym zrobić?
15 Odpowiedzi
XeVier
Pioneer
Opcje
Bez kombinowania możesz włączyć automatyczne ponowne uruchamianie w ustawieniach jeżeli to nie zadziała to standardowo wipe cache
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Hakanna Witam. Proszę sprawdzić czy po wyłączeniu VoLTE też będzie to występować.Screenshot_20220730-150931_Call settings.jpg
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj również zresetować ustawienia sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

Hakanna
Journeyman
Opcje
Dziękuję za odpowiedź, niestety nie pomogło. Problem nadal występuje 😕
0 Like
Hakanna
Journeyman
Opcje
Dzięki, niestety też nie zadziałało
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zdarzały się przypadki ze winna była jeszcze karta SIM.
0 Like
Bart0s
First Poster
Opcje
Coś mi się stało z głośnikiem od rozmów i mikrofonem. Na głośnomówiącym wszystko jest w porządku i mam pytanie. Czy mogę zmienić jakoś w aparacie ustawienia mikrofonu do filmów bo nic na nich nie słychać
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bart0s  Dzień dobry 

Nie ma bezpośrednich ustawień dotyczących mikrofonów.  Co się stało nie działa mikrofon i głośnik?

0 Like
Bart0s
First Poster
Opcje
Szczerze nie wiem , z dnia na dzień nagle przestał działać. Nie mam naprawdę pojęcia dlaczego
0 Like