Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mało precyzyjny dotyk S20FE

(Temat utworzony: 02-01-2022 08:36 PM)
1408 Wyświetlenia
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Witam, czy tylko u mnie dotyk w S20FE jest mało precyzyjny ? Wiem że mam duże dłonie, ale z innymi telefonami nie miałem tego problemu. Na przykład pisząc wiadomość często mi "wklikuje" mi litery, muszę kilkukrotnie próbować, gęsty są wolne jeżeli używam ich do nawigacji telefonu. 
Czy ktoś ma podobne odczucia czy tylko u mnie występuje ten problem ? 
Pozdrawiam.
36 Odpowiedzi
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Podobnie ja podchodzę do tego, próbowałem wszystkiego i bez skutku. Telefon ten ewedentnie ma problem z dotykiem i chyba nie jest to odosobniony problem a dość powszechny niestety jak czytam o forach...
0 Like
zaxer
First Poster
Opcje
Sporo tego na forach, twardy reset też nie pomaga. Samsung stracił w moich oczach, w telefonie za 800 zł to mogę jeszcze zrozumieć, ale nie w Samsungu niby premium. Leczę że nowy Android załatwi sprawę
0 Like
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Mam nadzieję że tak będzie, też czekam z nadzieją że się uda bo pisanie wiadomości w tym telefonie to udręka. Jeżeli nowy system nie rozwiąże problemu, oddaje go na serwis i zobaczymy jak podejdzie producent do sprawy. Być może to będzie mój ostatni Samsung
0 Like
zaxer
First Poster
Opcje
U mnie dodatkowo problemy z interfejsem w Facebooku, insta itp, nie jest precyzyjny, otwierają się niechciane linki podczas przewijania ekranu
0 Like
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Więc mamy identyczny problem, u mnie występuje to samo. Zobaczymy po aktualizacji, ale już zgrałem pliki za wczasu bo nie wierzę że mi to pomoże, jeżeli w serwisie nie pomogą to telefon sprzedaje i będzie to mój ostatni Samsung.
0 Like
zaxer
First Poster
Opcje
Właśnie ściągnąłem szybkę ochronna, wydaje mie się ze działa znacznie lepiej teraz ... potestuj też
0 Like
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Ściągnąłem szybę hartowana, spróbowałem dwóch innych firm jeszcze. Z każdą było tak samo, dopiero z folią ekran działa jak powinien, wniosek jak taki że albo folia może być na ekranie, albo żadne zabezpieczenie. Słabe rozwiązanie.
0 Like