Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mało precyzyjny dotyk S20FE

(Temat utworzony: 02-01-2022 08:36 PM)
1406 Wyświetlenia
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Witam, czy tylko u mnie dotyk w S20FE jest mało precyzyjny ? Wiem że mam duże dłonie, ale z innymi telefonami nie miałem tego problemu. Na przykład pisząc wiadomość często mi "wklikuje" mi litery, muszę kilkukrotnie próbować, gęsty są wolne jeżeli używam ich do nawigacji telefonu. 
Czy ktoś ma podobne odczucia czy tylko u mnie występuje ten problem ? 
Pozdrawiam.
36 Odpowiedzi
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
SwiftKey klawiaturę polecam i zwiększyć ją.

120 Hz włącz stałe powinno być odczuwalnie lepiej jeśli chodzi o animację. U mnie już lepiej. Ponoć android 12 działa lepiej zobaczymy w styczniu ma być aktualizacja.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@damianS20fe. Witaj. Możesz sobie powiększyć trochę klawiaturę a w opcji programisty możesz zmienić skalę animacji na 0.5 powinno działać o wiele płynniej.Screenshot_20220102-204406_Settings.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@damianS20fe  Witam

Czy problem z dotykiem  występuje również poza klawiatura?

Wykonywany był test dotyku?

damianS20fe
Pioneer
Opcje
Występuje również poza klawiaturą, także co do pisana wiadomości był to tylko przykład, srobowalem w tym czasie klawiatury Swift Key i to samo. Wykonywałem test dotyku, ale tam jest przeciąganie i nic nie wyszło źle
0 Like
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Próbowałem Swift Key, ale nie chodzi o samą animacje, a o dotyk, animacja chodzi fajnie i ekran również mam stałe 120 Hz.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@damianS20fe  Była ostatnio robiona jakaś aktualizacja?

damianS20fe
Pioneer
Opcje
Wszystkie aktualizacje robię na bieżąco, nic zbędnego nie pobieram. Wcześniej miałem problem z mrugajacym ekranem, na początku jak kupiłem telefon, wyłączylem aplikacje na wierzchu i ten problem minął. Myślałem że i ten z dotykiem minie po którejś aktualizacji, ale bezskutecznie
0 Like
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
Może jakaś nałożona folia czy szkło powoduje takie rzeczy jak słabszy dotyk? Włącz opcje
Ustawienia > wyświetlacz i czułość dotyku Screenshot_20220102-210747_Settings.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może sprawdź jak dotyk będzie działał po włączeniu opcji, która zwiększa wrażliwość na dotyk. Wejdź kolejno
Ustawienia
Ekran
Na samym końcu znajduje się opcja, którapowinna poprawić reakcję. Ta opcja to " czułość dotyku"