Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koniec "Tryb Samochód" i "Mirror Link" - czyli jak pokazać uzytkownikom palec

(Temat utworzony: 12-07-2020 04:32 PM)
17332 Wyświetlenia
QuoopoT
Journeyman
Opcje
Niby samsung zlikwidował te usługi z powodu "braku zainteresowania" itp.
Tylko że dość sporo ludzi z tych funkcji korzystało, pozwalały na integrację smartfona z samochodowymi multimediami, samsung rozegrał sprawę po chamsku jak zwykle, zamiast zwyczajnie zaprzestać wsparcia i aktualizacji tych usług, całkowicie je zniszczył, dzięki czemu w rej chwili jedyna opcja integracji *****sunga z samochodowymi multimediami to tradycyjny bluetooth i odtwarzanie dźwięku ze smartfona czy połączeń w najprostszy sposób. Nic nie pomagają dedykowane aplikacje pioneera, bo w samsungu jest tak namieszane że absolutnie nic się już nie chce łączyć po kablu, zarówno android auto jak i mirrolink są zwyczajnie martwe. 
Brawo *****sung, likwidujcie działające i przydatne funkcje, nie rozwijajcie swoich "falgowych" patentów jak bixby.... pier..cie konsumenta i róbcie po swojemu.
NIGDY WIĘCEJ SPRZĘTU OD *****SUNGA, NAWET ZA DARMO!
W tej chwili mam S10+ , flagowca o użyteczności mniejszej niż wynalazki z biedronki po 100zł.
tak trzymać 😎👍
16 Odpowiedzi
combot7
Navigator
Opcje
wyrażę swoją opinię, cieszę się że zrezygnowali z funkcji "tryb samochód"
Wodi1
Voyager
Opcje
Android auto działa. Tylko że trzeba po podłączeniu do auta zrobić miękki reset. Nie powinno tak to się odbywać. Mogli chociaż oficjalna informacje dodać.
0 Like
robertoy
First Poster
Opcje
brak Trybu samochód to lekko mówiąc skandal, żenada. korzystałem z niego, specjalnie kupiłem drugą wersję nawigacji Sygnic żeby robić zrzut na ekran a tu taka fatalna zagrywka od Samsunga. żądam przywrócenia aplikacji
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najlepszym miejscem na zgłaszanie tego typu spraw jest aplikacja Samsung Members. Uruchom aplikację, kliknij w niebieskie kółko z białym znakiem "+" i wybierz opcję Zadaj pytanie.

Kamilo2
First Poster
Opcje
dzień dobry. W moim samochodzie (passat b8) wystarczyło zmienić domyślna aplikację z mirror link na Android auto i potem już nie potrzebuje certyfikatów. I wszystko działa.
0 Like
Piotrde1
First Poster
Opcje
Miękki reset czyli co trzeba zrobić? U mnie samsung galaxy A40 z android 10 system toyoty nie widzi tekefonu oprocz bluetooth
0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje
Nacisnij i przytrzymaj "Ściszanie”+„power”Przez około 10 sekund. Urządzenie powinno się zrestartować.
0 Like
norwek
Student
Opcje
witam . u mnie w s10 po podłączeniu kabla na wyświetlaczu w aucie pojawia się android auto, ale po chwili znika. na telefonie jest powiadomienie, że połączono z samochodem jednak nic nie mogę uruchomić. Wszystko znika chwilę po połączeniu.
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

W pierwszej kolejności upewnij się, że aplikacja jest aktualna. Po tym przejdź do ustawień > aplikacje > 3 kropki w prawym górnym rogu > pokaż aplikacje systemowe > Android Auto > domyślna pamięć > wyczyść dane, oraz OK. Daj znać czy pomogło.

0 Like