Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolory

(Temat utworzony: 14-11-2023 06:08 PM)
853 Wyświetlenia
Jasiuu
Explorer
Opcje
Witam!
Dzisiaj w trakcie używania telefonu Samsung Galaxy 21 ultra znikły wszystkie kolory. Wszystko jest czarno białe .Po wyłączeniu i ponownym załączeniu kolory wracają ale po np.sprawdzeniu galerii zdjęć znowu jest czarno białe...Co mogę zrobić aby to naprawić?
Rozwiązanie
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Najprawdopodobniej masz włączony tryb zasypianiaScreenshot_20220928-085007_Settings_1000000387_1664347807.jpg
Jasiuu
Explorer
Opcje
Zdjęcie które zrobiłem teraz i wysyłam na telefon żony jest kolorowe a u mnie czarno biale
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
@Jasiuu tak jak napisałem wyżej sprawdź czy nie masz włączonego trybu zasypiania bo to on zmienia kolory na szare
Jasiuu
Explorer
Opcje
Panowie jesteście wspaniali,ustawiłem w zegarku tryb zasypiania. Dziękuję wszystkim😀🙏
Jasiuu
Explorer
Opcje
Dziękuję miałes rację , w zegarku ustawiłem tą opcję przypadkiem
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Ostatnio miałem taki sam przypadek u taty w telefonie i mówił mi, że chyba coś popsuł 😂
0 Like
Jasiuu
Explorer
Opcje
Jeszcze raz wszystkim dziękuję 😀już miałem zbierać kasę na nowy telefon
Sarix123
First Poster
Opcje
Ja mam podobną sytuację ale kolory nie działają mi tylko w galeri co mam zrobić mam telefon Samsung Galaxy
0 Like
Sarix123
First Poster
Opcje
Kolory są takie żółte, czarne i białe
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Sarix123 Cała aplikacja ma zmieniony kolor, czy tylko same zdjęcia? Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Galerii:

Ustawienia > Aplikacje > Galeria > Pamięć > Wyczyść Dane.

Jeżeli to nie pomoże, spróbuj z resetem ustawień. Nie spowoduje to utraty żadnych danych:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

0 Like