Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przyspieszyć odblokowywanie palcem!

(Temat utworzony: 15-12-2020 11:38 AM)
713 Wyświetlenia
Bujal
Pathfinder
Opcje
Witam. Oto co trzeba zrobic by odcisk palca dzialal szybciej. I przy slabszym nacisku😀 Pozdrawiam. https://youtu.be/r9v3H1dOyQc

8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bujal  Witam

Bardzo ciekawe. Właśnie im więcej razy dodamy ten sam odcisk palca tym lepiej będzie on sczytywany, zwłaszcza jak mamy założone szkło ochronne.

Barteko
Explorer
Opcje
Możesz też zwiększyć czułość lub ograniczyć animacje
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
dokładnie tak, to też możemy zrobić 👍🙂

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałem różnych wskazówek i w większości przypadków jest to po prostu efekt placebo. Największe wrażenie przyspieszenia powoduje usunięcie animacji odblokowywania. Nie twierdzę, że opisane sposoby nie wpływają na szybkość odblokowywania. Nawet jeżeli przyspieszają proces odblokowywania to nie wpływają znacząco na skrócenie czasu.

Maverick799
First Poster
Opcje

Witam. Nie razie nie chcę zakładać nowego wątku ale mam problem z animicaja do odblokowania przycisku palca. Jestem w zakładce więcej i tam ma wyłączone odblokowywuj bez przejścia animacji a animacja dalej jest aktywna co mnie drażni!!!!.Tel samosumg s20 fe android 12 chyba najnowszy. Aplikacja biometrii też najnowsza. Pewnie to bug systemy i nie można nic poradzić ale może ktoś wie jak to wyłączyć??? W dodatku przy odblokowaniu jest wibracja czego w starszym androidzie nie było. Nie chciałem androida 12 ale niestety musiałem mieć. 

0 Like
Maverick799
First Poster
Opcje

A co to da  co oni mi pomogą. Chyba że przyjadę do mnie i naprawia. To niedopracowany system błędy. Nie wiem po co wypuszczali go. Według mnie wygląda gorzej niż poprzedni i przez błędy działa gorzej. Ale teraz nic nie robią porządnie staje się to juz standarten. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzięki zgłaszanym błędom inżynierowie mogą zapoznać się z błędem oraz przygotować odpowiednią poprawkę. Im więcej zgłoszeń tym większa szansa na zdiagnozowanie i usunięcie problemu.